Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
SHAKTI, už sa na tom vyliečení pracuje!!!! Fakt!... Mohla by si aj do našej sprchy, ale idem tam ja:-), takže nič:).... treba dať na dvere A4, že v tú hodinu...ide Shaktinka do sprchy, aby o tom všetci vedeli:)
no? miška, vidíš?:) musíme aj na sebe pracovať, a je to pravda, keby som sa odviazala, tak to skončí veľmi zle, tak práca je moc doležitá
mamča, hybaj a pokračuj:) si krásny človek a nemusíš sa preto hanbiť:)
ša lalala ša lalala la la lala :-DDDDDDDDD
to bola taka metafora miska,alebo co :-D
ani sama neviem! ja viem miska ja viem..len vies,vela ludi ti tu dalo rady,ale...ale! vies bolo by krasne kebyze niekto pride a vyriesi nase problemi za nas,pomoze nam,ale tak to v zivote bohuzial nechodi,pomoct si musis sama,tie rady premenit do realneho zivota,aplikovat na sebe..
mamca slusna? preboha len to nie! :-D
cakam cakam na sprchu...povedzte mi preco sa ja nejdem osprchovat skor? :-D
Shakti, topím sa v tom, strašne moc:-( A pritom už nechcem!
Úzkosť pomaly prechádza, asi pomohla aj tbl. AD. Trošku sa mi tak ulavilo.
Shakti, myslela som, že papáš, písala si, že si ešte nakrájaš slaninku:-) ..ale už fakt idem. A ešte raz: ĎAKUJÉÉÉM.
Už som slušná :)
a co budu u vas operovat?? :-DDDDDDDDDDD
teda tých cca 400 ľudí
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ale mozme,katuska ja mam na sebe este stale nohavicky :-DD tie som dole este nedala :-D ale mas pravdu,uz nam vidno aj do zaludka..mas maila..
mamca, vždy ide o overovanie miesta, no a mne bola pridelená táto skupinka ľudí, aby som im najlepšie odprezentovala dedinku, aby mali záujem urobiť u nás veľkú akciu