Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
a kockac nepride,uz si mu dala kopacky a to poriadne.tak mu treba
dari sa :-)
a co dnes nebude ziadna basnicka alebo aspon hlboky citat "z ruzoveho romanika"??
inak urolog a kockacik su policajti..viete ako to viem? chodia vzdy dvaja a spolu :-D
heej samko? ty mas tiez take "ruky"ňňňň??
si si zabudol vypnut tu webku :-D
dobre pobavili sme šebe :-DD
Ty ma vidíš? Ako vieš že mám modré tričko? Toto nie je s kostolným riadom.
no ved dobre samusko,ale uz to opadava..tak kym ty prides,uz potom sa to bude dat ta hruba vrstva spiny jedine oskrabat :-DD
jaaaaaaaj ale hento v tom modrom tricku...zenyyyyyyyyyyyyyyyyyy!dobreee! to sa mi lubilo :-) ved tak vravim, u Etky najlepsi material :-)
tu pri vas mam cik pauzy :-DDD
Keď do sprchy, tak jedine somnou!!!!!!! Predsa sme sa dohodli nie? Aj chrbát aj predok aj.... iné... Veď sme sa jasne dohodli, že to nepustíme do sveta!!!!:-)))))
jaaj ale vazne..sila toto..niektori ludia hold nemaju doma zrkadlo...a vazne prosim vas,neklamte svojim priatelom aj ked ich mate radi :-DD som tam mohla ist aj ja zahrat etudu zacviknutej mačičky do dveri
:-DDD
Cha,aby som sa videla v zrkadle? Som šiši? Okrem toho ide zima,špina chráni pred chladom :DDD
takže vypínam, čau
vedenie je odjakživa moja parketa:) dajte mi šabľu ja sa pred vás postavím ale iba so šabľou