Chcem si umyť ruky

katty19

no srandovný:) sprevádzala som skupinku ľudí po dedinke a zakričala (vyzerám a posobím tak trocha ako regrút:))"Poďte, ideme na koňa!" Aj na tom sme sa smiali, že ma poslúchajú, taká nádherná skupinka a lekári to boli, tak nakoniec prídu aj na budúci rok cca ĺudí a že som báječná:))) tlieskam si:)))))

SHAKTI

KATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
pockaj!!! nakrajam si klobasku a slaninku...ok uz mam,mozes zacat! :-DD
lilith naparuj nad slanou vodou a za den dychas lepsie ako ked si das Airways :-DD
miska moja to je nic,kukaj co sem nosim ja..vzdy pridem v zablatenych topankach a nikdy si ich neutriem :-)ty si taky moj maly maskotik miska :-)

mamca

Jeden z tých jednoduchších postupov: Napustiť do vane studenú vodu asi do polovice lýtok,postaviť sa do nej na cca 8-10 sekúnd,nie dlhšie,potom nohy neutierať,len rukou zotrieť vodu,dať si teplé ponožky a šup pod perinu zahriať sa.Alebo chodiť kým sa nohy nezohrejú.Princíp-zrýchlenie prúdenia krvi a lymfy.

katty19

taká som rada, že tu chodia ľudia ako miška:) nedala som do toho ani kúsok irónie, mišinka, nikde nechoď, buď tu, s nami a čakaj, tá úzkosť určite ustúpi, usmievam sa, usmievaj sa aj ty:)

mamca

Dýchaj celým povrchom tela :DDD Musíš donaha...a dýchať...a zavolať do tej svojej vysielačky :DDD
Na upchatý nos používam silice,tie asi doma nemáš...Pomáha aj nasávanie slanej vody podľa jógy,tzv.néti,len je to tak mierne...nepríjemné..