Chcem si umyť ruky

SHAKTI

to si pozri..urcite..
ano preto sa mi paci,lebo ma na rukach nosi a teba preto stve,lebo na tych rukach nenosi teba..mozno keby si bol k nemu trosku jemnejsi..tak by sa to zmenilo...

urolog

ja napisem narovinu co si o nom myslim a tiez o vas. a co ta je do mojho veku,teba sa nan nepytam.dolezitejsi je nazor ako vek.ale citam si tu lebo je tu najrusnejsie.a tebe sa paci len preto,lebo si ta do neba vynasa,sa vie.a ked naletite tak smrkate.a dnes co vsetci spia alebo pozeraju telku,co.jednotku idem pozerat znovu je tam o psychacoch.

SHAKTI

mozem sa opytat urolog kolko mas rokov?
mna tym nestve,si to nepochopil,mna vlastne v podstate nestve nicim,mam rada jeho prijemnu spolocnost..iba nemam rada falosnu hru,tak ako tu tvoju..

urolog

presne tym ma stve cim aj teba.prazdnymi recami plnymi mudrosti az je to trapne.a tie basnicky co ta oblboval slniecka a hviezdicky.taka sprostost zo mna nikdy nevyliezla.romantika ako vysita pfuj,pfuj.

urológ

viem byt aj nasrany ked vidim nejake osoby.nech si necha svoje basnicke provokacne reci pre inych.ja to tu citat nemienim a ked nechcel tak jeho vec,ja sa mu na neho mozem vy...

SHAKTI

vazne?tak ho pozdrav ked budete mat spolu sluzbu :-D
ja som mu nedala kopacky ale papučky :-)
ale ked sa mu nepacili...nemam rada ak niekto chodi bosi,bez papuc..vsetci tu mame slusne papucky..