Chcem si umyť ruky

SHAKTI

:-)mas pravdu lilith,ako privalova vlna,zmatie vsetko co jej pride do cesty a znici...bohuzial :-)
prirodny zivel :-DD

lilith

Bratov mám aj dvoch. Ja ho nemám nikde schovaného,on proste jednoducho raz príde...a čo ideš k veštici? poznat svoj osud? Neboj, na Ethku dám pozor:-DDD

SHAKTI

lilith dnes si zajdi ku kadernicke,na manikurku,kupit nove saty...zajtra mas prve rande s Etkou...ona to totiz urcite robi a riadne stresuje :-DD boze taka bola chutnucka,vzrusujuca ked tam tak stala a cela sa triasla.. :-DDuvidis..ale moc nechytat a nebozkavat!!! trosku mozes :-)

SHAKTI

dobre ranko lilith!
hej kto?? :-) uz aj prezrad kde ho mas schovaneho :-) ozaj nemas brata? :-DD
ale ja sa to presne o tyzden dozviem :-)
inak strasne sa toho bojim,ale...
ludia by mozno nemali poznat svoj osud, no niekedy ked nevidia vpredu nic iba tmu, pomoze aj svetielko nadeje :-)
ja som sa z lasky zrodila,zrodila som sa aj v obdobi lasky,ja laskou zijem a budem zit aj s laskou..mne je laska proste sudena,som tu pre nu,koli nej..
takze tohto sa ja nebojim :-) problem je v tom,ze strasne skaredo pozeram na vsetkych chlapov a oni sa ma chudaci boja :-DDbububu
idem na cigu a este polenosit :-)
ale je mi lepsie,ako ma mamca vecer zakuklila a dala paralenik :-) ale este tam ta mrsky bacilska je..ale ved ja ju vyzeniem...lilith nechcela by si si ho nahodou vziat spat?? toho bacila? :-)