Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ide ale potrebujes k tomu fotku dotycnej osoby,alebo na dotycnu osobu silno mysliet..len som nechcela verejne,lebo sa to tu zmeni na prosim vyvestite mi :-D
uz place moje srdéééčko za mnou..musim ist :-)ved som tu doteraz ani nebola :-DDDDDD
vestit sa na dialku neda!je to potom iba numerologia..a co by si potrebovala? nieco sa opytat? to je rovnaky sposob ako ked si hodis mincu-presne rovnaky,tvoju ruku vedie vzdy podvedomie..alebo si poloz otazku-urob si dve karticky na jednu napis ano na druhu nie a vytiahni si jednu nahodne..
Ethel uz nebude tolko pri pc...teraz bude stat za oknom ako voayer a sledovat svoje nove auto..hovori sa tomu autonarcizmus :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
fakt viete robit toto s kartami???ja by som nieco potrebovala,nie vestiti,nic len sa nieco opytat,prosim ozvite sa niektora,prosim
ahoj ethel ,gratulujem k auticku...Dufam ze sa ti bude dobre jazdit...a fakt zamykaj....no ja som aj zamykala aj tak mi ho vykradli :-(
ňooo,autíčko je pred domom:-))) asi ho zbožňujem:-))) ešte ma čaká prehliadka poisťovne a zajtra ráno servis:-))) ale to je už pohoda,to už zvládnem...Najviac zábavy mal so mňa mjitel auta(mladý:-)) ),keď mi dal klúče od auta,moja jediná otázka znela:A ako ho mám otvoriť?:-DDD Všetko mi krásne vysvetlil a dodal:Nezabudnite si hi zamykať:-DDDD No nebol zlatý?!