Chcem si umyť ruky

SHAKTI

ale inak nie sme vobec ziadne bosorky..
karty to je iba matematika..dobra matematika nic viac, vsetko je to vlastne psychologia,podvedomie atd. ziadne nadprirodzene sily ako si mnohi myslia..

SHAKTI

boze tak mi prezrad co si sa pytala! prosim? opytaj sa aj kedy :-)
tarotove su strasne tazke,ja najradsej zo sedmovych,ale aj z ciganskych
kyvadlo velmi neviem..tam tvoju ruku skor vedie podvedomie..si myslim,takze mna by to moje dost ovplyvnovalo v odpovedi..

lilith

prezradilo len to,čo som sa pýtala,a karty mám aj ja,tarotové,cigánske,aj zo sedmových viem,aj mna mama volala bosorka,no ale môžem za to:-DDD

SHAKTI

wow..no mozme pokecat tieto vecicky mam rada :-) a co ti konkretne prezradilo?
ja sa zas venujem svieckam a tiez kartam
:-)viem viac nez iny :-) to co sa nedozvies od ludi,dozvies sa inymi sposobmi :-)
bosorky sme :-)

SHAKTI

za co mam teba chvalit???

ja neviem co si komu urobil,mozno tym ubohym zvieratkam,co ich pchas do tych pastik :-DD
a to odkedy sa jazdi vpravo?? ja jazdim zasadne vzdy vlavo!! ten des v ociach tych co prichadzaju oproti :-DDDDDDDDDD
sranda musi byt :-DD

inak zajtra prosim pekne si idem dat diagnostikovat z rucicky,doma si samozrejme zo mna robia prdel,ze ak sa mi bude kazat dotycny pan vyzliect,tak to nie je liecebny postup :-DDDDDDDDDDD
no vsak ale co ked sa to nebude dat zistit z ruky?? ale z inej casti tela?
ani potom sa nemam?? :-DDD
boze teraz neviem co mam robit..
vyzliect,nevyzliect?? :-DD

gomez

Ahoj športovci!:))
...musel som sa sem prísť trošku vyvenčiť. Teraz som dorazil z PB a už zase letím do tej zasr... paštikárne. Prečo já, čo som komu urobil?:)))))))
Správajte sa mi tu slušne a jazdite vpravo! Shaktulka, chvál chvál, ty už vieš za čo.