Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
nemozem......a uz vobec nie tuto na fore pred 1000ckami ludi..asi to bol dobry nezmysel..ze som sa to opytala.. ..zabudnime....ale dakujem(D)
dnes vecer si spravim woodoo babiku s nazvom gomčo a napicham do neho spendliky
:-DD ak ta bude boliet hlava,vies z coho
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
...ale môžeš aj mňa pochváliť. Napr. také pravé kiahne sa mi podarili, musíš uznať, alebo višne v čokoláde:) hmm?
Dobré sa chváli samo, tak sa chválim:) Ja som inak veľmi skromný - a preto som taký dobrý:))))))))))))
leandra otazku mozes kludne polozit..teda co chces vediet..
mozno ti budeme vediet pomoct..
gomco,samozrejme to je iny pripad,ty chvalit mozes :-)
ja taketo sluzby vobec neposkytujem :-) znami ma musia doslovne prosit na kolenach..ale asi nikto nepochopi preco nie..
ja vlastne ziadne sluzby neposkytujem!!
:-DDDD
myslim,ze Etka sa tam aj prestahuje,stavme sa,ze dnes vezme spacak a bude v nom aj spat..
mimochodom,nic v zlom,ale ty nevies ako sa otvara auto??? :-DDDD
no vidis my by sme mali o com kecat,lebo nase vedomosti sa rozchadzaju a ja sa necham v tomto smere velmi rada poucit,nikto nevie vsetko :-)treba duchovne rast,ked sa uz nas fyzicky vyvoj zastavil :-DDbohuzial..som chcela este par cm narast :-DD
jeeeezis ved uz idem! uz niekto z vas pocul ako pes place??? kto nie nahram vam to,je to hrozne a potom cely cas pri mne sedi a kuka na mna,obcas sa ho aj bojim :-DDD
tak som sa s vypätím posledných duševných kýptikov dovliekol:))
Baby, ale veď toto už je woodoo:))))))))))))))))))))
Shakti, myslel som to tak, že ja teba chválim:))
Ahoj ježibaby!
ak nie,nie,nic sa nedeje...len som sa pytaala..