Chcem si umyť ruky

SHAKTI

kockacik,mohli sme sa takto porozpravat kludne v sukromi,takto isto,dala som ti tu moznost,ale ty asi jednoducho potrebujes obecenstvo a cakas na ich potlesk,ten pride az svoju hru dohras dokonca a zahras ju skutocne presvedcivo,to jest uprimne.
Nemam rada vystupenia pred davmi ludi-fobia? :-)
moj mail mas..

SHAKTI

Ty si tu hru totizto ani hrat nikdy nezacal,ta hra nebola o otazkach a odpovediach,ale o uprimnosti a ty si ani na jednu otazku nedokazal odpovedat uprimne..to ma sklamalo,ale nijak to moj zivot neovplyvnilo..milion cudzich ludi my moze povedat,ze ma miluje,lubi,ma rado, ale uverim iba tomu,kto ma pozna a iba tomu kto mi to povie rovno do oci. Iba nad tym sa mienim zamysliet.
Tvoja hra na macku a mys ma totiz nebavi..
mozno mas v sebe bolest,ale nemas gule na to aby si to zmenil,hladas to na nespravnom mieste..je to slaboske,najjednoduchsia cesta,ktorou si sa vybral a to mi nic nehovori..
ty si si ten prejav lasky dovolit nemohol??ty si si ho dovolil! a potom si zbabelo zacal utekat..
tesi ma tvoja spolocnost a budem rada ak prides znovu,no tentoraz si oblec plast uprimnosti,inak..ty dokazes byt uprimny,viem to,verim tomu,len na to by si sa musel trosku snazit a nebyt zbabelec..prilis sa bojis...vsetci sa bojime..
preco nehladas to co ti chyba vo svojej istote? pochybujem,ze ma poznas,keby si ma poznal,nikdy by sa ti"toto" nemohlo stat...
prijemnu dovolenku..

a vam prijemny den,cakam na dalsich 364 casti monologu :-)

°°°°

shakti,ja som si stale myslel,ze budem moct s tebou zahrat tvoju hru,ale nebolo to dopriate. prisiel som len teraz a uz nemam sancu hrat.
asi to tak ma byt,lebo nic sa nestalo a od zajtra sa ani nestane.
Práve dobro nie je iba cnosťou a radosťou, ale aj zbraňou v boji, oveľa silnejšou ako násilie.
dobro v tebe je velka zbran,ktoru oceni kto ho pociti.a pociti len ten,kto v sebe dobro ma tiez.kto ho nema,ten sa bude tvojho dobra bat,lebo je to najsilnejsia zbran proti sebeckym srdciam.
Rozsievaj kvety vsade a stale, kamkolvek zivotom ides, lebo malokedy sa ti podari po tych istych cestach kracat este raz.

Smeje sa jazvam, kto ranu nikdy nepocitil. a ty si ju pocitila mockrat,vdaka za to,ze si ocenila,zastala,pochopila moju bolest.
Sú ľudia, ktorí sa menej hanbia za silné prejavy nenávisti ako za najmenší prejav lásky.
ja som si ten prejav lasky dovolit nemohol.a to je odpovedou na tvoju druhu otazku.
nezabudni,v zdravom tele zdravy duch.zdravy duch a zdravy pristup k sebe a inym. tento zdravy pristup- a len "zdravi" ludia budu k tebe pritahovani.zdravi emocionalne, dusevne. taku oporu potrebujes.
dobru noc a skore naplnenie toho co cakas.

mamca

Monológ pre Shakti 1.časť
Môj pohľad nie je dôležitý.Nebudeš sa pozerať mojimi očami a to je dobré.
Svojím zrakom dospej k poznaniu,že bez ohľadu na to,ako ťa kto vidí,tá krásna "naivita",čo v sebe máš,je to,čo svet potrebuje.Tvoja túžba-tú svet potrebuje.Ja ťa tak už vidím,ty sa tak ešte nepoznáš.Otvor sa poznaniu,že ten svet nie je okolo teba,je to tvoja súčasť a ty si jeho súčasťou.
Keď sa cítime osamelí,keď sa oddelíme od všetkej esencie lásky,naša túžba nám pripomenie,kam patríme.Chytíme sa nitiek nadviazaných s milovanými ľuďmi.Tie existujú mimo priestor a čas.Sú naším spojením so svetom-teda i so sebou samým.
To poznávanie nie je o naivite.To je o túžbe.

SHAKTI

jediny raz ma niekto presvedcil aby som sa na seba pozrela jeho ocami a ja som to dokazala a potom...a dnes sa na seba opat divam tymi svojimi..
bru..
off..