Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ja to totiz neberiem tak ako ini ludia,co tam chodia morella a v podstate s tymto nesuhlasim,clovek by nemal vediet svoj osud a v podstate..sa to ani splnit nemusi,lebo kazdy si svoj osud vytvara sam..staci malicka drobnost,niekam nejdes a zmenis cely svoj osud,pojdes uplne inou cestou..
ja to v podstate beriem ako navstevu kolegyne :-) takze nehnevaj sa ale nepoviem ti.
Shakti a v ktorom meste to je? ja som našla jednu že dobrú v ba, jeden kamoš u nej bol. mala som aj tetu, ktorá mi chodila vykladať,ale tá skôr mi hovorila, čo som chcela počuť, ale som jej tiež kukávala vždy do kariet, tak sem tam sa trafila, hihi
leandra,len sme sa nepochopili,myslela som to tym ze ti povedala pravdu..nemusis sa ospravedlnovat..napis mi na 1Shakti@azet.sk svoj problem ok?
lilith to vazne? fuuha..ja ti verim dievca..vlastne ja tomu nejak podvedome verim,viem to..mozno preto som taka pokojna,len viem,ze to este potrva a som netrpezliva ako si spravne pochopila,ja si robim len srandicky..
nerozosielam zlo..ja som kludna..len som ta nepochopila,a doteraz nechapem..mam problem...chcem vidiet co bude dalej..to je vsetko co som od toho chcela...OSPRAVEDLNUJEM sa
bohuzial k tejto morella sa dost dlho caka lebo ma plno..
lilith zla? nerozumiem...
leandra upokoj sa,nerozsievaj nam tu zlo,ano v podstate ano-povedala ti pravdu..