Koľko týždňov od otehotnenia?

Príspevok v téme: Koľko týždňov od otehotnenia?
sweetsandra

Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?

tpch1

maoam, toto je typicke pre citovych vydieracov, vsimaj si tu postupnost:Najprv provokuje, kym nevyvola hnev proti svojej osobe. Potom sa nastve, ked ten hnev vyvola a ihned vzapati sa OSPRAVEDLNI, aby ten nahnevany protajsok neodisiel a snazi sa vyvolat sucit a podobne.
Toto mas presnu schemu, akou postupuje jeden druh manipulatora, a to konkretne hysterka. O tomto sme sa bavili minule v nasej teme, pamatas?

Lulu2011

lucia-sandra - ak len to ti brani pri navsteve psychiatra tak kludne chod, nikto proti tvojej voli ta zatvarat nebude, mozes s aliecit aj ambulantne, ak to podcenis moze sa stat, ze ti jedneho dna prepne, ale v takom zmysle, ze sa fakt budes len hojdat a spievat si a uz ani na toto forum nenapises a to myslim uplne vazne a potom ta mozno aj na tu psychiatriu strcia rovno do kazajky, take ries, kým je 5 minut pre 12tou

sweetsandra

tpch1 : netuzim po pozornosti a moju mamku nechaj na pokoji,ona ti nic zle neurobila.Cim sa Ta tak rozculila.Ja keby som videla taku temu asi sa zasmejem a pozriem si nejaky pekny film,bez ruzculovania.

tpch1

neviem, o akych chipsoch tocis, radsej si studuj tehotenske knizky. Jedine, po com tuzis, je POZORNOST, o ktoru ta asi ukratila tvoja mater. Dakujem, stacilo. Zabijat sa predbezne nemusis, staci mi, ked sa mi budes vyhybat.

sweetsandra

Nevydieram ziadnych ludi na fore,nikdy.Nezarabam dost penazi na to,aby som vypadla z domu,platila si sama najom,zila zo svojho platu.Nezarabam 800 eur mesacne aby som si to mohla dovolit.

Najčítanejšie články