Koľko týždňov od otehotnenia?

Príspevok v téme: Koľko týždňov od otehotnenia?
sweetsandra

Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?

Lulu2011

sandra - ale mas sa prilis rada, lebo sa o seba hrozne bojis, takze sa radsej lutujes, akokeby ta mali zavriet, ty si vlastne narcista

sweetsandra

Po hospitalizacii ma clovek zaznam v papieroch,teda sa uz nemoze nikde realne zamestnat ak je lieceny na psychiatrii.Tym ludom uz normalny zivot skoncil.Jedna hospitalizacia vacsinou nestaci a su potrebne min.denne stacionare aspon pol roka po hospitalizacii,aby to danemu cloveku pomohlo.

sweetsandra

Neviete ake je to ked sa clovek nenavidi,ma chut zbit sa,ublizit si,vrieskat,rozbijat veci,nadavat.Su to zachvatove stavy a mozu dopadnut velmi zle.Ale ja si osobne myslim,ze po mne by nestekol ani pes,takze sa nad tym akosi nezaoberam.Aj keby som si ublizila kazdemu by to bolo jedno,ide len o mna.

Maoam

a co teda robis, aku mas pracu?

ale preco sa nedas liecit?? nechapem to, preco sa branis hospitalizacii, ked vies, ze by ti to pomohlo

sweetsandra

Maoam : pretoze som chodila na sedenia k psychologovi s inymi vecami a viem,ze by mi odporucili hospitalizaciu.Skor ci neskor.Ako pisala tpch1 : mne pomoze len ma zavriet.Nebojte sa ja sa v praxi svojmu vzdelanie nevenujem,nemam ziadnych pacientov a ani by som si to nedovolila,kedze viem,ze ja nie som psychicky ok.