Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?
Koľko týždňov od otehotnenia?
sandra - ale mas sa prilis rada, lebo sa o seba hrozne bojis, takze sa radsej lutujes, akokeby ta mali zavriet, ty si vlastne narcista
Po hospitalizacii ma clovek zaznam v papieroch,teda sa uz nemoze nikde realne zamestnat ak je lieceny na psychiatrii.Tym ludom uz normalny zivot skoncil.Jedna hospitalizacia vacsinou nestaci a su potrebne min.denne stacionare aspon pol roka po hospitalizacii,aby to danemu cloveku pomohlo.
Neviete ake je to ked sa clovek nenavidi,ma chut zbit sa,ublizit si,vrieskat,rozbijat veci,nadavat.Su to zachvatove stavy a mozu dopadnut velmi zle.Ale ja si osobne myslim,ze po mne by nestekol ani pes,takze sa nad tym akosi nezaoberam.Aj keby som si ublizila kazdemu by to bolo jedno,ide len o mna.
maoam, ked to budu citat, tak pojdu grcat tu rannu kavu...
a co teda robis, aku mas pracu?
ale preco sa nedas liecit?? nechapem to, preco sa branis hospitalizacii, ked vies, ze by ti to pomohlo
Maoam : pretoze som chodila na sedenia k psychologovi s inymi vecami a viem,ze by mi odporucili hospitalizaciu.Skor ci neskor.Ako pisala tpch1 : mne pomoze len ma zavriet.Nebojte sa ja sa v praxi svojmu vzdelanie nevenujem,nemam ziadnych pacientov a ani by som si to nedovolila,kedze viem,ze ja nie som psychicky ok.
Lulu, ti co dnes vecer odisli, si zajtra pri rannej kave precitaju vsetko toto :-DD
Maoam - veru tak, vlastne sme my blazni, ze sme tu stravili pol dna, dokelu radsej som mohla riad umyt
viem, chapem, tiez to nenavidim, lebo som to zazivala a je to hrozne
nenavidim citovych vydieracov, je to cira ubohost, preto som sa nastvala.