Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?
Koľko týždňov od otehotnenia?
Potrebne papiere sa daju z karty vybrat a bezne sa to aj robi, to si este nepocula??
preco neberies lieky?
a aky ma k tomu postoj?
Maoam : nebojim sa mamky.Mamka o vsetkom vie,vie ze mam psychicky problem.
Odkial?Je o tom zaznam a ak chce zamestnavatel aj lekarske vysetrenia,automaticky vidi na papiere diagnozu,na ktoru sa dany clovek liecil.
ona sa boji rodicov a hlavne mamky, keby ju hospitalizovali, tak by u nej prepadla uplne, to je cely problem
ale ambulantne mozes ist za psychiatrom aj zacat brat lieky + tie sedenia k tomu a mas to, urcite lepsie ako sa neliecit vobec
zacni tým, ze si das predpisat lieky o mesiac sa ti ulavi a potom zalozis temu, ako lutujes, ze si sa neliecila
lucka-sandra - to je blbost, odkial by vedel zamestnavatel, ze si bola hospitalizovana? to je hovadina ako mraky :) ci myslis, ze nejaka tajna sluzba ta sleduje a hned by to oznamili? :D
no ale by si mohla aspon ambulantne chodit , ani mamka sa to nedozvie a hlavne zacat brat lieky + ambulantne psychoterapeuticke sedenia k tomu
Nemam sa rada,ale bojim sa nechat zavriet.Lebo viem ako vyzera hospitalizacia na psychiatrii a nie je to prijemny zazitok.Myslim si,ze ani jeden clovek z Vas by to nikdy v zivote nechcel zazit.Keby ste sa len isli pozriet na psychaitricke oddelenie asi by Vam nebolo vsetko jedno a nie tam este byt hospitalizovany.Ja viem,ze mne by toto prve odporucal psychaiter,hospitalizaciu.