Liečiteľ áno alebo nie

Príspevok v téme: Liečiteľ áno alebo nie
Sisena

Ahoj všetci, rada by som poznala váš názor na to, či ste niekedy využili služby liečiteľa, aké ste mali skúsenosti. Pomohlo to alebo nie? Za akých podmienok by ste liečiteľa požiadali o pomoc, pri akých zdravotných problémoch....a podobne. Proste vaše názory na alternatívne spôsoby liečenia.

J111

Jedna vestica napisala o inej, ze k nej chodia od nej zablokovani ludia. Alternativne liecitelstvo ma nieco do seba, ale treba trafit na cloveka, ktory aj vie, co robi. Poskodit akokolvek je velmi lahke, ale napravit to, trva roky.

sasanka111

no to je trocha komplikovane co tu pises lebo alternativne sposoby liecenia to je siroky pojem. mne napr. fest pomohla albertova ale to nie je liecitelka ale psychologicka a praktizuje aj alternativnu medicinu specialne cinsku aj homeopatiu a niektore ine ktore ale u mna neboli potrebne. a ci som to citila? no jasne, ved mi tie problemy presli.

veve_IX

osobnú skúsenosť nemám, no počula som od ľudí kt. ju majú že ak im aj liečiteľ v jednej oblasti pomohol, v inej im uškodil. Išlo zväčša o rôzne psychické ťažkosti, pričom bolo veľmi zdlhave a nie jednoduché zistiť že to je v dôsledku liečiteľstva. Nikto sa touto možnosťou totiž nezaoberal...
Takže moja dobre mienená rada znie, že ak sa nechceš dostať do možno ešte väčších problémov ako máš teraz, daj si od liečiteľov pokoj.

nezabudka137

áno, mne liečitel pomohol, nebudem písat konkretne, ale zdá sa, že áno. Prvých asi šest nie a potom jedna hej. A ak by si niekto podozrivo vela pýtal, alebo vám radil neužívat lieky, tomu jedine neverte. Ostatných ak bývajú niekde blízko je dobré skúsit. Ak daleko a íst tam iba jeden raz sa neoplatí. Mne to zabralo časom postupne, ale účinok som citila po par dnoch. Potom ešte vela, vela krát a teraz už nemusím, už to chce len čas, aby som bola celkom zdravá