Ahoj všetci, rada by som poznala váš názor na to, či ste niekedy využili služby liečiteľa, aké ste mali skúsenosti. Pomohlo to alebo nie? Za akých podmienok by ste liečiteľa požiadali o pomoc, pri akých zdravotných problémoch....a podobne. Proste vaše názory na alternatívne spôsoby liečenia.
Liečiteľ áno alebo nie
Netvrdim, ze som uplne fit. Vsio.
A ako sa to vola? Clovek sa podla teba nemoze zrutit, kopals? To aku psychiatriu si studovala?
Ano, hlasy maju vsetci zdravi ludia, jasne :-DDD
Invegu mi dava zo svojich zasob, takze asi jej fakt zvysuje.
Jasne, ty si sa len "zrutil". Lenze zrutenie v psychiatrii neexistuje, mojko. A ak poberas dochodok neopravnene, mozno sa na to este pozriem. Posudkari to nemaju radi, ked ich niekto zavadza, heh.
Invegu mi dava proti tym hlasom, ktore obcas pocujem.
Ale dost o mne, ja sa o seba az tak nezaujimam. Did?
Ja to vnimam skor ako utoky. Ale v jednom mas pravdu, chybu som spravil ja, ze som vobec nieco o sebe zverejnil.
Mne povedala moja doktorka, ku ktorej chodim niekolko rokov, ze schizo nemam.
Ja som potreboval peniaze, preto som si dochodok vybavil. Co som mal robit, ked som si nemohol dlhsie zohnat pracu?
Jasne, a Invegu ti doktorka dava z dlhej chvile, lebo jej zvysuje :-D
Prosim ta, koho tu presviedcas, maximalne tak sam seba.
Ja pisem po slovensky, ty si to asi prekladas:D
K tebe by som asi dlho nechodil. Vacsina z vas cloveku poradi velke houby tak, ako aj ty mne. Stale len omielas nieco, co som o sebe napisal sam a to magicke myslenie, fu ha, hlboka myslienka:DDD
DOCHODOK SOM SI LEN VYBAVIL, UNDERSTAND?
Vsak pis, pises na verejne forum a teda reagujem. O tom to je.