Ahoj všetci, rada by som poznala váš názor na to, či ste niekedy využili služby liečiteľa, aké ste mali skúsenosti. Pomohlo to alebo nie? Za akých podmienok by ste liečiteľa požiadali o pomoc, pri akých zdravotných problémoch....a podobne. Proste vaše názory na alternatívne spôsoby liečenia.
Liečiteľ áno alebo nie
Dobrý deň , chcela by som sa opýtať či pán Fabián lieči len ortopedické záležitosti alebo aj kožne ?
ano, mas vlastne pravdu, lenze tak sa to uz nejako zauzivalo, ze co nie je v lekarovej ambulancii a neschvalil to farmaceuticky priemysel tak to sa poklada za alternativnu liecbu.
Co je to alternativna terapia? Ved vsetky sposoby uzdravovania nemedicinske su alternativne, ja to tak vidim.
ludia si aj mylia liecitelov s tymi, co praktizuju alternativnu terapiu. to je tiez rozdiel
Exorcista Vella hovori, ze nie vsetkych liecitelov treba hned zatracovat. Ak uzdravuju pomocou modlitby alebo v mene Jezisa Krista. Potom su vsak taki, ktori uzdravuju vo svojom vlastnom mene a len svojimi schopnostami, ti su uz podla neho viac pofiderni a potom su taki, co sa obracaju na pomoc od samotneho diabla, tam hrozi posadnutost a pod. nepekne veci. Ak niekto robi magiu, tak je to tiez spolupraca s diablom.
Janyna: "Tiež viem o jednom človeku,ktorý v BA lieči ľudí buchnutím do chrbta pri každom ochorení.A čuduj sa svete,stále noví a noví ľudia to prídu skúsiť a vždy má za každého 20."
:D :D :D
tak ja by som isla uz len kvoli tomu bizarnemu zazitku :D
m,mlk - pekne napísané. ja až taká striktná nie som, ale tiež mám s liečiteľom len dobré skúsenosti. ale tak ako aj u lekárov, aj u nich treba naraziť na tých pravých.
K liečiteľovi by som išla s akýmkoľvek zdravotným problémom. A k "normálnym" lekárom iba v prípade, že budem potrebovať maródku, t.j. mať papier na to, že nechodím do práce. Nie kvôli liečeniu.
A verím v liečiteľov,ktorý ti pomôžu radou ako napríklad zmeniť stravovanie,poradiť vhodné bylinky a ich užívanie, masážami,dokonca mne veľmi pomohol jeden človek s bolesťou chrbta,ktorá bola intenzívna niekoľko mesiacov a napravil mi aj mierne vyskočené rameno,čo som mala predtým zlomené a stále pobolievalo.Do týždňa po napravení bolo po bolesti.Takýchto ľudí si vážim a je prirodzené,že za to aj dostanú zaplatené.Ale liečba mystickými bytosťami,ktoré sú vedľa nás a na niekoho pokyn ti pomôžu a živiť sa s tým veľmi slušne,no to je na mňa trošku silná káva. Tiež viem o jednom človeku,ktorý v BA lieči ľudí buchnutím do chrbta pri každom ochorení.A čuduj sa svete,stále noví a noví ľudia to prídu skúsiť a vždy má za každého 20.