Ahoj všetci, rada by som poznala váš názor na to, či ste niekedy využili služby liečiteľa, aké ste mali skúsenosti. Pomohlo to alebo nie? Za akých podmienok by ste liečiteľa požiadali o pomoc, pri akých zdravotných problémoch....a podobne. Proste vaše názory na alternatívne spôsoby liečenia.
Liečiteľ áno alebo nie
Tie nadavky si vyprosim, este raz ja som o Albertovej nic nepisal. Ak ano, tak mi to zacituj aj s jej menom. Ja som na teba vobec nereagoval.
Ja som o nej nic nepisal, ja ju nepoznam. Ako si na to prisla??? Dedukciou:DDD
sorry, mam tam hrubky som si vsimla, to ked som nasrata tak nevnimam pravopis.
J111 co to tu pises o albertovej ze niekoho zablokovala co si cvok? ty si sa s nou celkom urcite nestretol ty magor ako mozes na takeho cloveka kydat. toto ma fakt sere do riti ked niekdo keca o ludoch ktorich v zivote nevidel. ta tvoja doktorka co k nej chodis bi sa mala u albertovej ucit uz bi ta bola davno vyliecila ale asi na to nema.
Mne je jedno, odkial tie lieky berie...
Vsak dobre, maj si pravdu, ja ti ju neberiem. Je to realny:DDD
trošku ohladuplnosti a neútočit na seba :)
Alebo to ti tvoja vestica nebodaj neprezradila? Ved ta urcite vsetko vie :-D
Kratkodobe "zrutenie" sa oznacuje ako maladaptivna reakcia na stres, mojko. Ale ja ta tu vzdelavat nemienim, kup si ucebnicu pre medikov, mozno ju zvladnes preluskat a mozno sa v nej najdes. Lebo sedis na to ako rit na serbel.
A co myslis, odkial ma tie "zasoby", ty trtko? nakupila za svoje, ked dostala koncorocne odmeny, alebo ako si to predstavujes? Realita je taka, ze kazdy jeden mesiac ide recept na tvoje meno do lekarne, s ktorou tvoja doktorka spolupracuje, hehe. Zacvaka to tvoja zdravotna poistovna. A lekaren doktorke za to nieco hodi, cim viac drahych receptov, tym lepsie. Je to sice nezakonne, ale absolutne bezne :-DDD
Boze, aky naivny.