Ahoj všetci, rada by som poznala váš názor na to, či ste niekedy využili služby liečiteľa, aké ste mali skúsenosti. Pomohlo to alebo nie? Za akých podmienok by ste liečiteľa požiadali o pomoc, pri akých zdravotných problémoch....a podobne. Proste vaše názory na alternatívne spôsoby liečenia.
Liečiteľ áno alebo nie
Ale pokojne sa zaoberaj aj nadalej vesticami, syn bude hrdy, ked to raz bude citat.
A s tymi vestcami mam preto take skusenosti, lebo som vyhladal ich pomoc. Do istej miery mi pomohli atd atd
Ja si mozem pisat o com chcem, aj o vesticiach, je to v prvom rade moja vec.
Nemusela som nic vymyslat, magicke myslenie je oficialne oznacenie tohoto symptomu, najdes v kazdej zakladnej ucebnici psychiatrie. A suvislost s dochodkom som nepochopila, to su zase asociacne skoky-taktiez dalsi priznak.
Ja som sa pred dvomi rokmi psychicky zosypal, to je vsetko a vyuzil som to, lebo sa mi v podnikani prestalo darit. Teraz je to uz lepsie.
A co je teba do toho? Nestojim o tvoje rady, ani podjebovanie. Ja som si dochodok len vybavil, problemy nejake mam. Spokojna. Magicke myslenie:DDD To si musela dlho premyslat...
J111, ved ty o inom ako o vesticiach a porobeni ani nepremyslas, v tom je ten problem. Si uplne bez nahladu, dalsi priznak tvojej schizofrenie. Mozno je ta skoda, tvoj syn si zasluzil mat normalneho otca, ale tak zivot nie je o spravodlivosti, ze...
Ale ja tvoje rady nepotrebujem, ale aj tak dakujem za snahu. Ja neviem o tom, ze by som na nieco presedlal, ide o skusenosti z minulosti.
Ja sa ti len snazim vysvetlit, ze mas sustavne tzv.magicke myslenie. Proste si sa sice prestal nadmerne modlit, ale presedlal si na vestice a magiu. Po psychickej stranke ti to vobec neprospieva, nic sa nevyriesilo, len mierne posunulo. Uvedom si konecne, ze tade cesta k zdraviu nevedie.
Len ta prosim TPCH nevyhadzuj mi to furt na oci na kazdom kroku. Dakujem za pochopenie.
To je fakt:D