Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

CO na znicene vlasy?

Príspevok v téme: CO na znicene vlasy?
Leticia

ahojte, mohli by ste mi poradit, co na znicene suche vlasy? bola som ciernovlaska a chcela som ich hnede, dala som si to stiahnut peroxidom, bolo to rysave, ale pekna rysava aj pristala mi,tak som dala znova, aby mi konecne chytila ta vytuzena svetlo hneda, konecne ju mam, ale vlasy mam suche, postiepene. Strihat davat nechcem, lebo mam na mikano trocha kratsie a o dlzku by som nechcela prist, citala som, ze dobra je na vlasy maska med a mlieko, ci? mam aj masku jogurtovu od infonity, poza to niekto? budu mi rast vlasy aj nadalej a tak to dat podstrihnut?

elina

No to mas pravdu to chce velku trpezlivost s vlasmi. Ja pouzivam radu gliss kur ciernu je super na zle vlasy a striedam to s dixi brezovim samponom a vodou,zihlavou si ich vymyvam a zacnem brat tie tabletky z dm a uvidime. Ale urcite vyskusam aj majonezu. A co este pouzivas take na vlasy ?

kukulienka63

teraz som sa mrkla na ten odtieň violet brown, je krásny, asi si zmením z gaštanovej na túto, ďakujem za tip

kukulienka63

majonéza fakt pomáha, celé som to nababrala komplet na moje dlhé vlasy a tak som spala, musela som vydržať, strihať som sa nechcela, tiež som si pobabrala vlasy peroxidom, išla som do Egypta, chcela som byť blond z červenej a teraz som napokon gaštanová a toto je super - mám krásne lesklé vlasy - chce to trpezlivosť, dievčatá, len si nestrihať vlasy, to by bola škoda!

kukulienka63

neviem ako to myslíš s tým časom, no ja som to robila zo soboty na nedeľu, a môžem povedať, že na seba skoro vôbec nemám čas . . .

elina

Aha a ja ze si tu majonezu davala kazdy den :) o tom som uz pocula to by mohlo pomoct. Ale to si si davala na celu dlzku ?

LETICIA

kukulienka a ake si mala vlasy pred? tiez dlhe? a konceky si dala podstrihnut? ja som kupila tu palette violet brown sampon uz to mam, teraz drzim este masku a ta majoneza je dobra?

kukulienka63

ahojček - ja som mala tiež zničené vlasy a nemusela som si ich ostrihať - dávala som si na ne pravidelne mesiac každý týždeň klasickú majonézu z obchodu, zabalila do alobalu, na to čiapku a spala som tak do rána, na druhý deň umyla a použila na rozčesanie vlasov g l i s s k u r v spreji a pomohlo, mám nádherné dlhé vlasy