CO na znicene vlasy?

Príspevok v téme: CO na znicene vlasy?
Leticia

ahojte, mohli by ste mi poradit, co na znicene suche vlasy? bola som ciernovlaska a chcela som ich hnede, dala som si to stiahnut peroxidom, bolo to rysave, ale pekna rysava aj pristala mi,tak som dala znova, aby mi konecne chytila ta vytuzena svetlo hneda, konecne ju mam, ale vlasy mam suche, postiepene. Strihat davat nechcem, lebo mam na mikano trocha kratsie a o dlzku by som nechcela prist, citala som, ze dobra je na vlasy maska med a mlieko, ci? mam aj masku jogurtovu od infonity, poza to niekto? budu mi rast vlasy aj nadalej a tak to dat podstrihnut?

sanFrancisca

možno si už počula o maske Gestil Wonder, tú vyskúšaj. plus k tomu nejaké bezoplachové kúry a na končeky olej, ja mám rada argánový.

Leticia

dakujem, tak vcera som davala hned oliv. olej a moje vlasy len ho vsali a nic. kamos mi odporucil aj masku od gliss kur tu ciernu, len neviem ci je dobra. ja som skor na inu kozmetiku ako Schwarzkopf, len mam dost ktatke vlasy a nechcela by som prist o dlzku, narastu mi aj tak? aspon aby trocha podrastli a tak dam podstrihnut.

jajaja295.

tak na znicene vlasy ti asi nic nepomoze, aspon trochu si ich daj podstrihnut a kup si kury na vlasy a nezehli ich a nefenuj

mate59

môžeš skúsiť ako píšeš,alebo aj vaječ.žltko s oliv. olejom a potom treba po šampóne kondicioner a balzam,aby sa dostali do formy.