Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

CO na znicene vlasy?

Príspevok v téme: CO na znicene vlasy?
Leticia

ahojte, mohli by ste mi poradit, co na znicene suche vlasy? bola som ciernovlaska a chcela som ich hnede, dala som si to stiahnut peroxidom, bolo to rysave, ale pekna rysava aj pristala mi,tak som dala znova, aby mi konecne chytila ta vytuzena svetlo hneda, konecne ju mam, ale vlasy mam suche, postiepene. Strihat davat nechcem, lebo mam na mikano trocha kratsie a o dlzku by som nechcela prist, citala som, ze dobra je na vlasy maska med a mlieko, ci? mam aj masku jogurtovu od infonity, poza to niekto? budu mi rast vlasy aj nadalej a tak to dat podstrihnut?

jankaaaaaaaaa

ked nepouzijes sampon, budes mat mastne zlepene vlasy. hlavne to zltko sa zrazi a nepojde dat ani vycesat :D preto si vlasy oplachni studenou vodou

LETICIA

jankaaa bola to jedna co ma sklad a chodia ku nej nakupovat do salonov na vlasy kozmetiku, celkovo hovovrila ohladom tejto znacky, ze nie a hlavne farby, mala som raz gliss kur celu sadu tu fialovu a nebola som spokojna, uvidim co bude ked dam este ten cierny balzan, ale to nastriekam az ked budem mat suche vlasy. zatial som dala zltko z vajicka, olivovy olej a primiesala som do toho aj jogurtovu masku, dala alobol a sacok zatial to drzim este aspon do 23:00 budem drzat.

jankaaaaaaaaa

neviem co za odbornik ti neodporucal schwarzkopf. no ale je to individualne. asi ti odporucal prave to, co sam predaval alebo tak. ja som so schwarzkopf velmi spokojna a tak isto aj vela zakazncok

LETICIA

jankaaaaa kupila som dnes toto www.bugy.sk

len co som sa bavila s odbornikom, tak od Schwarzkopf neodporucali nic, ale aj tak skusim, tu gestil wonder som si objednala, mam aj jogurotvu masku od infinity, teraz idem skusit dat olivovy olej a to vajicko a tak aj t gliss kur, velmi su suche a konce na 100x postiepene, pockam mesiac, aby trocha odrastlo a pojdem tie konce dat podstrinutl

jajaja295.

ja pouzivam na vlasy kuru od genery a tiez z lekarne sampon na poskodene vlasy - fitoval, ten je celkom dobry.. a urychlenie rastu vlasov bioaquanol u a tiez vitaminy na vlasy a ze dobre vitaminy su biosil H