ahojte, mohli by ste mi poradit, co na znicene suche vlasy? bola som ciernovlaska a chcela som ich hnede, dala som si to stiahnut peroxidom, bolo to rysave, ale pekna rysava aj pristala mi,tak som dala znova, aby mi konecne chytila ta vytuzena svetlo hneda, konecne ju mam, ale vlasy mam suche, postiepene. Strihat davat nechcem, lebo mam na mikano trocha kratsie a o dlzku by som nechcela prist, citala som, ze dobra je na vlasy maska med a mlieko, ci? mam aj masku jogurtovu od infonity, poza to niekto? budu mi rast vlasy aj nadalej a tak to dat podstrihnut?
CO na znicene vlasy?
najlepsi olej na vlasy je bio kokosovy. najdes napr. v dm drogerii
gliss kur je velmi dobra kozmetika, hlavne na poskodene vlasy, ten rad v ciernom obale. odporucam
naj maska na vlasy je gestil wonder, ja som to pouzivala aj ako kondicioner a fakt som mala po nom leskle super vlasy
ale,.. ak mas vlasy raz uz poskodene, tak si ich neopravis nicim. vlas je odumrete tkanivo a dokopy sa uz nijako neda. mozes sa vsak o vlasy starat a dodat im vyzivu ak su suche a pouzivanim kokosoveho oleja predchadzat tomu, aby sa uz nelamali a nevysusovali
si tu? idem si to skusit teraz urobit, na mokre vlasy? najprv umyt?
vobec nie, sice ja davam tri zltka, ale to mam evidentne dlhsie vlasy, kedze ty mas mikado:) a kebyze sa ti zdalo toho malo, tak si tam pridaj aj tretie zltko, ale malo by to stacit. a hej, normalne si to roztries po celej dlzke,klasicky ako pri ostatnych maskach na vlasy
a to sa roztrie na cele vlasy? nieje toho malo?
zmiesas 2 zltka s 1PL olivoveho oleja, kydnes to na vlasy, omotas si hlavu uterakom,nechas tak pol hodinu posobit, zmyjes a to je cela veda. nic viac nic menej:)
ako si to pripravila a ako dlho drzala?
mne dala vlasy do kopy zltkovo olivova maska. mala som ich znicene najmä z farbenia
dakujem, uz som si objednala, dufam, ze pomoze.
este ma niekto nejake napady?
Neviem, z akého mesta si, ale tu je mapka, kde kúpiš Gestil Wonder. Predávajú ho v takých stánkoch, kde majú napríklad aj kozmetiku Golden Rose:
www.probeauty.sk
pocula ale este som ju nemala, uzivala som generu, teraz som kupila od jednej co ma sklad co chodia ku nej kupovat kozmetiku do salonov tu infinity, tu gestil tak v obchode nenajdem, ze?