Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

CO na znicene vlasy?

Príspevok v téme: CO na znicene vlasy?
Leticia

ahojte, mohli by ste mi poradit, co na znicene suche vlasy? bola som ciernovlaska a chcela som ich hnede, dala som si to stiahnut peroxidom, bolo to rysave, ale pekna rysava aj pristala mi,tak som dala znova, aby mi konecne chytila ta vytuzena svetlo hneda, konecne ju mam, ale vlasy mam suche, postiepene. Strihat davat nechcem, lebo mam na mikano trocha kratsie a o dlzku by som nechcela prist, citala som, ze dobra je na vlasy maska med a mlieko, ci? mam aj masku jogurtovu od infonity, poza to niekto? budu mi rast vlasy aj nadalej a tak to dat podstrihnut?

kukulienka63

Leticia, držím Ti palce, aby to všetko čím skôr prišlo do tých správnych koľají a vlasy boli znovu krásne . . .

elina

A ked si teda zajtra podstrihnem vlasy tak by som mala aj v urcitej hodine? Ci to aj ked nebudem v tej hodine bude to este take ucinne? A to ti fakt tak rychlo vlasy narastli? Ze kazdy mesiac aj 5 cm ?

kukulienka63

a hlavne, tým sprejom nešetri, poriadne ním prestriekaj ešte vlhké vlasy, rozčeš ich a nechaj voľne uschnúť, snaž sa vyhýbať fénu, žehličke, kulme, na zdvihnutie účesu použi na suché vlasy penové natáčky alebo so suchým zipsom

kukulienka63

tých dní je za sebou viac, vygoogli si o tom niečo

v panne zas dobre drží farba a strih, vtedy si vlasy farbím

kukulienka63

Leticia, aj ja som zaťažená na vlasy, no radila by som Ti nepreháňať to s prípravkami, menej je niekedy viac. Ja som tiež mala tú čiernu radu, no ten sprej bez oplachovania mi prišiel iný ako všetky tie ostatné perleťové, vieš ktoré myslím? Momentálne mám doma ružový perleťový silk & gloss a som nadmieru spokojná. Šampón používam z lidla na každodenné použitie a teraz už len sem-tam majonézu, možno tak 3x do roka.

kukulienka63

kľudne si vlasy podstrihni, ale len v tomto čase, keď je mesiac v levovi, a to je práve zajtra, uvidíš, ako Ti rýchlo podrastú, ja som na to prišla síce neskoro, že to takto funguje, ale som rada, každý mesiac si pol centimetra odstrihnem a mám aj o 5 cm viac za mesiac
http: // www. magazinluna.sk /default. aspx?p=lunarcalendarpage

samozrejme,bez medzier