ahojte, mohli by ste mi poradit, co na znicene suche vlasy? bola som ciernovlaska a chcela som ich hnede, dala som si to stiahnut peroxidom, bolo to rysave, ale pekna rysava aj pristala mi,tak som dala znova, aby mi konecne chytila ta vytuzena svetlo hneda, konecne ju mam, ale vlasy mam suche, postiepene. Strihat davat nechcem, lebo mam na mikano trocha kratsie a o dlzku by som nechcela prist, citala som, ze dobra je na vlasy maska med a mlieko, ci? mam aj masku jogurtovu od infonity, poza to niekto? budu mi rast vlasy aj nadalej a tak to dat podstrihnut?
CO na znicene vlasy?
baby ked mi mozete este poradit, chcela by som trocha tmavsiu farbu, mozem si dat farbiaci sampon? ublizi vlasom nejako?
ahoj smajlik tuto www.elizabethcosmetic.sk
a potom som nastriekala toto:www.henkel.sk
budem aspon kazdy druhy den davat tu masku, este vyskusam med a mlieko a pockam kym mi pride ta gestil wonder.
aku jogurtovu masku si si to tam primiesala? rozmyslam ze aj ja by som mala dat svojim vlasom nejaky smrnc..a co za vyrobok od gliss kuru si si nastriekala? porad mi ;-)
baby tak hlasim, velmi mi to pomohlo, akurat teraz som s tym dohrala, nechala som ich volne vyschnut a nastriekala som aj ten gliss kur, vlasy su hebke na dotyk a super leskle, cely cas som ich cesala, kym nevyschli a tie postiepene konce aj same povypadovali, nieco som si sama odstrihla trosilinku a uz nevyzeraju ani tak postiepene ako boli katastrofalne a necham uz rast a tie zabaly a masky budem praktizovat aspon 3x do tyzdna, este vyskusam ten gestil ked pride.
tak akurat mi volne schnut, su ako guma,v pondelok zajdem za kadernikom nech nato pozrie, lebo fakt nechcem davat strihat, mam kratke a poviem, ze skratit pol cm a z toho budu 5cm prec
Balzamy a oleje su ale dobra prevencia proti štiepeniu
Si fakt myslíte že vám balzamy pomôžu? Možno len na pohľad.. vlas sa bude štiepiť ďalej po celej dĺžke.. Takže jediná účinná vec sú NOŽNICE ! ;)
a ten ti zlepi rozstiepene konceky? :DDD