ahojte.niesom tehotna,ale planujem tak cca o 3 mesiace byt,ale co sa chcem spytat,kedy mam zacat brat tu kyselinu listovu?viete mi poradit aku znacku si mam kupit s akou ste boli spokojne?dakujem velmi pekne.viem,ze najlepsie su vitaminy z prirodnej databaze,ale nejem ju kazdy den,tak nechcem mat obavy,ze mam nedostatok kyseliny listovej,tak mi prosim poradte,dakujem
Ake vitaminy pred otehotnenim a pocas tehotenstva.....
do 13 euro :) parov ktori nemozu otehotniet je coraz viac. Vela aj mojich kamaratok ma problemy a naozaj to nie su prijemne problemy :/ Vyskusaj, ked uz si tolko toho poskusala tak uz nemas tymto co stratit. Len rataj s tym, ze to nebude hned ze to chce cas
Ahoj :-) Môžem ti odporučiť bylinku Šatavari. Dlho sa nám s manželom nedarilo po druhom dieťati znova otehotnieť, ale našťastie sa aj vďaka tejto bylinke podarilo, a to stačili iba 3 cykly -odkaz odstránený- :-) Pre partnera je vhodné pozrieť ešte bylinku Ašvaganda :-)
ja kyselinu listovu uzivam kazdy den ako vit. doplnok, takze kludne zacni uz teraz :)
je vhodne ho brat uz v obdobi, ked dieta planujete aby od zaciatku malo dieta vsetky vitaminy. Lebo to obdobie ked dieta zacina rast su pre nho tieto vitaminy najdolezitejsie aby spravne rastlo a vyvijalo sa :) vies to su este tie zaciatky co mnoho mamiciek este ani nevie, ze vobec su tehotne.
odkedy by sa mali začať brať tieto vitamíny? až keď zistím, že som tehotná, či môžu sa aj nejaký čas predtým?
parov ktore nemozu mat dieta je v dnesnej dobe naozaj vela a pritom staci tak malo a mnohi si to ani neuvedomuju :) ked som zacala brat taketo vitaminy tak sa mi znama smiala, ze ci som normalna, ze tymi vitaminmi nic nedosiahnem, no dosmiala sa, ked som par mesiacov na to prisla s tym, ze cakame prirastok :)
Casto nevedia zeny otehotniet, lebo maju vysoku hladinu hormonu prolactinu. Tato sa da znizit branim yamu, kde ucinna latka, Diosgenin v nom, musi byt okolo 200 mg denne.
Pripadne pomaha aj Dong Quai/angilika cinska, v davkach niekolko gramov. Je to dobre vseobecne na zensky organizmus ako adaptogen.
lenusa00 ano mohol by pomoct, pretoze obsahuje kyselinu listovu, ktora zohrava dost velku rolu :) zeny maju vacsinou problem otehotniet pretoze jej maju nedostatok. A toto si mnohe ani neuvedomuju :))
Keby zeny nieco precitali o oplodneni a procesu oplodnenia a tehotenstva tak by vedeli viacej a by sa tu zbyzocne nevypytovali
on by mohol pomoct aj s otehotnenim? :)