ahojte.niesom tehotna,ale planujem tak cca o 3 mesiace byt,ale co sa chcem spytat,kedy mam zacat brat tu kyselinu listovu?viete mi poradit aku znacku si mam kupit s akou ste boli spokojne?dakujem velmi pekne.viem,ze najlepsie su vitaminy z prirodnej databaze,ale nejem ju kazdy den,tak nechcem mat obavy,ze mam nedostatok kyseliny listovej,tak mi prosim poradte,dakujem
Ake vitaminy pred otehotnenim a pocas tehotenstva.....
Musis to brat trosku aj s rezervou. Kazde zenske telo je ine a inak reaguje. U niekoho to moze byt mesiac, u niekoho styri a u teba to mozu byt dva, takze presny cas nezistis len tak, jedine ak ho zacnes uzivat :)
nam sa podarilo otehotniet po styroch mesiacoch brania tychto vitaminov. Zacala som ich brat ked som uz bola zufala a myslela ze nikdy nebudem mat dieta a tadaaa mame malu Emku :)
mne stačilo brať femibion dva mesiace a pošťastilo sa nám :)
tiez by ma to zaujimalo, ale na koniec ani nie je podstatne za aky cas ale ci vobec :)
po akom case sa vam podarilo otehotniet?
Ako sa tak na to pozeram tak asi vacsina mamiciek prezivame to iste ak sa nam nedari otehotniet. Tiez som si tym presla a nebolo to lahke, ale nastastie uz cakam nase vytuzene dievcatko na ktore sa nesmierne tesime a tiez mozem vdacit asi z velkej miery femibionu.
priveľmi na dieťatko myslíš. Mala by si sa niečím zamestnávať aby si nemala takú potrebu neustále sa sledovať a robiť všetko preto aby si otehotnela. Tiež som mala tento problém, nevedela som sa prestať snažiť otehotnieť, drahého som každú chvíľu naháňala, že mám plodné dni, že nech príde domov na čas ale poviem Ti že aj jemu to už liezlo parádne na nervy. Až neskôr sme si našli viac koníčkov, začali sme sa venovať športu, začala som brať femibion, už nejako som to nechala tak a čakala čo bude a po dvoch mesiacoch mi doktor oznámil že čakáme malého :)
Ako som už písala to bude psychická blokáda. Nemala by si toľko na dieťa myslieť a nie každý deň mať pohl styk. Stačí každý 3 den keď máš plodné dni. Tvoje vajíčko prežije iba 24 h ale spermie dokážu aj 5 dní prežiť. Skus na to nemyslieť a nevyužívaj sex ako zdroj na oplodnenie ale berte sex ako zábavu tak sa to podarí Veľa šťastia
jasne, to vsetko uz mame za sebou a stale nic. Ja si myslim ze je problem v mojej psychike, ale tak clovek nikdy nevie. Este mam poslednu nadej uvidime ci mi femibion pomoze
A keď ste aj tieto vyšetrenia nechali urobiť a všetko negatívne tak to bude blokáda