Ake vitaminy pred otehotnenim a pocas tehotenstva.....

Príspevok v téme: Ake vitaminy pred otehotnenim a pocas tehotenstva.....
milada1111

ahojte.niesom tehotna,ale planujem tak cca o 3 mesiace byt,ale co sa chcem spytat,kedy mam zacat brat tu kyselinu listovu?viete mi poradit aku znacku si mam kupit s akou ste boli spokojne?dakujem velmi pekne.viem,ze najlepsie su vitaminy z prirodnej databaze,ale nejem ju kazdy den,tak nechcem mat obavy,ze mam nedostatok kyseliny listovej,tak mi prosim poradte,dakujem

tamara079

ja som uz tie vysetrenia podstupila a vsetko nasvedcuje tomu, ze by som nemala mat takyto problem pretoze vsetko je presne tak ako ma byt..

tamara079

mate niektora skusenosti s femibionom ked ste nemohli otehotniet? :) ako dlho ste ho uzivali kym sa vam poradilo stat sa tehu? ja nesmiere tuzim po babatku len nejako nam to hviezdy nepraju alebo cco.. :(

nadina

tak to dufam, ze aj my. A ze femibion pomaha aj ked zena nemoze otehotniet? sestra ma problemy, nemozu mat babo a ze jej femibion gynekolog odporucil, tak som len zirala.. som nevedela ze pomaha aj pri tom :)

mala_sovicka

dieta potrebuje vsetky vitaminy ktore femibion obsahuje, to jedine ma presvedcilo aby som ho zacala uzivat :-) dufam ze aj vdaka nemu budeme zdravi

nadina

Dakujem presne takto po lopate som to potrebovala :) aby som vlastne vedela preco to treba brat a co to zabezpecuje :)

stanka292

femibion 2 obsahuje navyse DHA, to je mastna kyselina, ktore je velmi potrebna pre spravny vyvoj mozgu dietatka :-)