ahojte.niesom tehotna,ale planujem tak cca o 3 mesiace byt,ale co sa chcem spytat,kedy mam zacat brat tu kyselinu listovu?viete mi poradit aku znacku si mam kupit s akou ste boli spokojne?dakujem velmi pekne.viem,ze najlepsie su vitaminy z prirodnej databaze,ale nejem ju kazdy den,tak nechcem mat obavy,ze mam nedostatok kyseliny listovej,tak mi prosim poradte,dakujem
Ake vitaminy pred otehotnenim a pocas tehotenstva.....
Oprava nie parné ale partner
Aj priechodnosť vajickovodov? A ma tvoj parné spermiogram, kvalitu a kvantitu spermií?
ja som uz tie vysetrenia podstupila a vsetko nasvedcuje tomu, ze by som nemala mat takyto problem pretoze vsetko je presne tak ako ma byt..
Tamara keď neviete otehotnieť tak radím vyšetrenia kt som už nižšie opísala
mate niektora skusenosti s femibionom ked ste nemohli otehotniet? :) ako dlho ste ho uzivali kym sa vam poradilo stat sa tehu? ja nesmiere tuzim po babatku len nejako nam to hviezdy nepraju alebo cco.. :(
Mali by si nechať vyšetriť on na spermiogram a ona priechodnosť vajickovodov keď nemôžu otehotnieť
tak to dufam, ze aj my. A ze femibion pomaha aj ked zena nemoze otehotniet? sestra ma problemy, nemozu mat babo a ze jej femibion gynekolog odporucil, tak som len zirala.. som nevedela ze pomaha aj pri tom :)
dieta potrebuje vsetky vitaminy ktore femibion obsahuje, to jedine ma presvedcilo aby som ho zacala uzivat :-) dufam ze aj vdaka nemu budeme zdravi
Dakujem presne takto po lopate som to potrebovala :) aby som vlastne vedela preco to treba brat a co to zabezpecuje :)
femibion 2 obsahuje navyse DHA, to je mastna kyselina, ktore je velmi potrebna pre spravny vyvoj mozgu dietatka :-)