AHOJTE.MAM 16 ROKOV A POTREBOVALA BY SOM SCHUDNUT NA ZADKU,BRUCHU A STEHNACH.POZNATE NEJAKE CVIKY?AKO DLHO BY MI TO ASI TAK TRVALO ABY SOM SCHUDLA? DIK ZA VSETKY ODPOVEDE :)
Schudnut- brucho + stehna+ zadok
ide leto moja skoc na korcule kazdy den 1 hodinka, za mesiac uvidis vysledok, mam to odskusane, a tie je dobre svihadlo, obmedz mastne jedla a sladkosti
karolinka skola mi konci 19.5. a potom do konca juna mam skuskove,to zasa budem nervozna zjem vsetko co mi do cesty dojde,zavidim inym tie stavy ked maju stres a nejedia,lebo ja vtedy zeriem.nieco budme musiet vyspekulovat.ja byvam na osmom poschodi,takze peso by som veru chodit mohla,voalkedy som behavala po schodoch a schudla,ale to som chodial na gympel,bola skor doma a mala viac casu.ale treba zacat.najviac ma tusim zacalo trapit to brucho,nechcem robit brusaky,lebo sa mi zvacsi,chcem aby sa ten tuk odtopil proste,ale neviem ako na to:-(uff dva mesiace dieta,to bude mat tazke.ale drzim ti palce a skusim popozerat nejake tie cviky:-)
ahoj anjelicek, ja ta chapem, ja mam ten isty problem.. na posilku peniaze nemam a v panelaku nic moc, akurat som zacala vecer behavat okolo domu a po schodoch hore od prizemia na 6 a takto kolko vladzem, nie je to jednoduche ale co mam robit.. Vies, ono tebe teraz okolnosti ako je skola nedovoluju dodrziavat to co chces a co by pomohlo.. kedy ti konci skola ? jaj moja , dufam, ze v lete sa ti podari nieco dat dole... ja mam teraz od dr dietu len suchare a ovocie, lebo mam problem so zaludkom... a ma to trvat okolo 2 mesiacoch.drzim ti palce !Ja mam sice vyhodu ze mam doma ten stac,bicykel ale na nete na youtube som videla perfektne video kde muz ukazuje aj cviky pre zeny bez akychkolvek strojov a to doma ... zistim ako sa to volalo ale skus zatial dat home fitness, alebo nieco ako domace cvicenie... mozno tam nieco najdes..
ahoj karolinka,nechapem co tu stale tie prehanadla riesia,ved kde sa vlasten pisalo o tom ze by si ich pouiavla stale,ach jaj,tak to vyzera ked si to niekto vsetko neprecita.mala som pokazeny pc.vah asa mi nepohla,ale co ma starsne strapi zacala som priberat na bruchu a ju uz neviem co mam robit,vyzeram otrasne,je mi zo seba samej zle,som znechutena z toho ako som vyzeral pred necelym rokom uzasne a teraz len vsade roztrasene tuky.nech mi niekto povie ako mam cvicit ked byvam v panelaku,nemam zaidny stacionarny bicykel a pod,zo skoyl chodim o tej piatej siestej a peniaze na posilku anozaj nemam.
jeezis teraz sa tu pustite do mna ze je to hlupe to s tymi prehanadlami, ja som si ich sama nedala ale mala som problem s chronickou zapchou a dala mi to dr... kazdopadne mi to pomohlo a uz to neberiem to len tak pre istotu ... aj ja drzim palce a cvicit cvicim kazdy 2 den , pol hodku beham a 60 min stac bicykel,takze dietu neriesim tym ze sedim pred telkou a davam si prehandla... okrem toho som vegetarianka ale uz nechudnem lebo telo si zvyklo ...
to myslite vazne s tymi prehanadlami? to je uplne nechutne riesenie...myslim ze si viac poskodite jak prospejete. 10% uspechu tvori cvicenie a 90% strava. Strava neznamena nejest, resp. jest prehanadla...Doobeda je najlepsie jest ovocie, poobede uz by sa nemalo, radsej zeleninu. Skuste delenu stravu, ta dobre zabera. Najlepsie je cvicit vraj rano, vtedy sa spaluje najlahsie, ale urcite ked rano neni cas, pomoze aj vecer. Prvych 12-15minut sa spaluju iba bielkoviny, pozor na to! az potom sa zacnu spalovat ozajstne tuky. Takze cvicit 20 minut zrejme nebude stacit. Najlepsie je najprv tych 15min. odbehat, resp.slapat na bycikli, odtancovat...a potom si dat cvicenia zamerane na rozne partie tela. Drzim vam palce lebo ja s vahou bojujem tiez a stale klesa a stupa:)
awojte..:)plosim nevie niekto stranku abo nieco kde stahniem to tae-bo??cvicim pilates cvicenia na chudnutie ale strasne ma z toho bolela hlava taq sa musim preorientovat..:Pdakueeeem mooc za odpoved
hmm.. tak nam oco doma kupil na vianoce :-D stroj na cvicenie.. aj telke chodila reklama.. AB king pro.. dobre to je.. robis tam vlastne brusaky.. ale pomaha.. precvicujes ruky, stehna aj brucho.. asi za necely mesiac co som si sem tam zacvicila som schudla 3 kila.. a to boli este vianoce.. :-D
rena to uplne spravne podala, ma pravdu !
aj ja som teraz zacala chudnut a myslim si ze bez poriadneho pohybu a niejakych cvikov a upravenej stravy to tak lahko nepojde