AHOJTE.MAM 16 ROKOV A POTREBOVALA BY SOM SCHUDNUT NA ZADKU,BRUCHU A STEHNACH.POZNATE NEJAKE CVIKY?AKO DLHO BY MI TO ASI TAK TRVALO ABY SOM SCHUDLA? DIK ZA VSETKY ODPOVEDE :)
Schudnut- brucho + stehna+ zadok
ahoj anjelicek, mne sa vaha pohla smerom dole o 3 kg :) ale to preto ze tie suchare robia svoje ...
ahooj karolinka,co ako sa dari? :-) mnesa vahe nehybe,som stale na tom istom,ale aspon som rada ze nestupa:-)
newiem, ale mne osobne velmi pomaha fitlopta.Zo zaciatku som jej nevedela prist na chut..ale uz pri cviceni budete mat dobry pocit.Navyse je to bezbolestne:),chce to len najst si na seba trosku cas.Kazde cvicenie si vyzaduje trpezlivost,nic nieje odrazu.A ak sa to spoji s delenou stravou,dievcata rozpravka.Ja som presla na vegetarianstvo a schudla som 5kg za mesiac.ale hcce to vela tekutin.A aj grepy su dobre spalovace.:)
no ja som tie cviky na stehna a zadok nasla, nato, ze to cvicim asi tak mesiac a pol tak to zabera. Neviem vsak co s bruchom, viem, ze su na to najlepsie brusaky, ale nemam na to tu lavicu, a ani by sa mi doma nikde nezmestila, no z brusakov, ktore cvicim na zemi ma strasne boli chrbat, neviete niekto nejake cviky na brusne svalstvo, aby som si nenicila chrbat?
baby, toto su najlepsie cviky na zadok a stehna.
www.izdravie.sk
anjelicek to som rada :) neboj, uvidis ze to bude super :) drzim ti palce !
Najdolezitejsie je aby si mala pevnu volu a hlavne necakaj, ze ked si pojdes 3x zabehat, tak ze schudnes 5 kg. Musis mat system, ktory v sebe zahrna nielen sportove aktivity aerobneho charakteru, ale taktiez zasady spravnej vyzivy. Mam uz nejaky ten rocik "odcviceny a odmakany v posilke v behoch na dlhsie trate a inych sportoch" a z vlastnej skusenosti ti mozem poradit, ze stravovanie je 75% uspechu pre kazdeho, kto chce nieco urobit pre svoju postavu. Prajem hlavne pevnu volu :-)