Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Schudnut- brucho + stehna+ zadok

nika2508

newiem, ale mne osobne velmi pomaha fitlopta.Zo zaciatku som jej nevedela prist na chut..ale uz pri cviceni budete mat dobry pocit.Navyse je to bezbolestne:),chce to len najst si na seba trosku cas.Kazde cvicenie si vyzaduje trpezlivost,nic nieje odrazu.A ak sa to spoji s delenou stravou,dievcata rozpravka.Ja som presla na vegetarianstvo a schudla som 5kg za mesiac.ale hcce to vela tekutin.A aj grepy su dobre spalovace.:)

zaji

no ja som tie cviky na stehna a zadok nasla, nato, ze to cvicim asi tak mesiac a pol tak to zabera. Neviem vsak co s bruchom, viem, ze su na to najlepsie brusaky, ale nemam na to tu lavicu, a ani by sa mi doma nikde nezmestila, no z brusakov, ktore cvicim na zemi ma strasne boli chrbat, neviete niekto nejake cviky na brusne svalstvo, aby som si nenicila chrbat?

simaa

awojte vsetci pls ak wete nejakecviky ktore na tieto partie(zadok,brucho...)zaberaju tak mi pls dajte wedet na moj e-mail sima302@zoznam.sk dakujem pa

jarka43

Cviky na chudnutie sú všetky vytrvalostné cvičenia v strednej záťaži. Rýchla chôdza, bycikel a podobné. Daj 40 minút 4 krát do týždňa a je to OK. Viac napríklad tu: -odkaz odstránený-

www.iamlookingfor.eu

Najdolezitejsie je aby si mala pevnu volu a hlavne necakaj, ze ked si pojdes 3x zabehat, tak ze schudnes 5 kg. Musis mat system, ktory v sebe zahrna nielen sportove aktivity aerobneho charakteru, ale taktiez zasady spravnej vyzivy. Mam uz nejaky ten rocik "odcviceny a odmakany v posilke v behoch na dlhsie trate a inych sportoch" a z vlastnej skusenosti ti mozem poradit, ze stravovanie je 75% uspechu pre kazdeho, kto chce nieco urobit pre svoju postavu. Prajem hlavne pevnu volu :-)