AHOJTE.MAM 16 ROKOV A POTREBOVALA BY SOM SCHUDNUT NA ZADKU,BRUCHU A STEHNACH.POZNATE NEJAKE CVIKY?AKO DLHO BY MI TO ASI TAK TRVALO ABY SOM SCHUDLA? DIK ZA VSETKY ODPOVEDE :)
Schudnut- brucho + stehna+ zadok
karolinka ja som rozmyslala,ze napr.utrok,,piatok a cez vikend by som chodila korculovat/bicykolvat/behat a potom ostatne dni by som cvicila doma.aby som proste stale nemala len ten isty pohyb:-)a starvovanie som si uz zvykla menej papat,rano si vzdy dam psyllium nalacno a som rada ze pomaha,a dokonca teraz som si ho nedala od piatku a ide to aj bez neho,takze skusim si teraz troska odvykat,ci to pojde aj dalej:)
ahoj anjelicek, velmi rada pomozem ak viem a mozem :)) no aj ja som uz zacala behat :) tak dufam ze to bude mat do leta efekt ..
karolinka dakujem za radu:-))
ale ked sa chcem zbavit tukov asi by som mala zacat behat alebo uz aj korculovat,konecne sa nam tusim aj pocasie umudruje:)
ahoj anjelicek, velmi dobre na rozcvicku je ako keby si robila spagat ale neurobis ho len sa tak roztahujes a davaj pozor a potom ze si sadnes na zem, roztiahnes nozky a skusis celo polozit na zem.. potom aj ze stojis a predklonis sa chytits si spicky noh a budes citit ako ti vzadu nohy sa natahuju .. skus
karolinka mam svalovicu na zadku a stehnach,ale vpoho,citim aspon ze nieco pre seba robim:-) nepoznas nejaky cvik ako si natiahnut svaly an zadnej strane stehien,lebo po cviceni potom zomieram:-(
ahojte ale anjelicek, neboj bude dobre :) no ja som si zas dala taky pevny zavazok ze do leta tie sunky na stehnach musia ist prec... musim makat
cokoladka korcule mam,jasn eze budme chodit,ale spominala som tu ze tak o piatej chodim domov a kam mozem teraz vyrazit vtedy na korcule.uz tak od polky aprila to snad pojde.
chapem vas ale davajte na svoje zdravie pozor
tak to mas pravdu, zato s rozumom chudnite, potom mozte nariekat ak budete mat problemy, nebudte hlupe, pohyb, pohyb, pohyb
v tvojom veku staci pohyb este rasties