AHOJTE.MAM 16 ROKOV A POTREBOVALA BY SOM SCHUDNUT NA ZADKU,BRUCHU A STEHNACH.POZNATE NEJAKE CVIKY?AKO DLHO BY MI TO ASI TAK TRVALO ABY SOM SCHUDLA? DIK ZA VSETKY ODPOVEDE :)
Schudnut- brucho + stehna+ zadok
Stacker 2 XPLC
ahoj salma:) aj ja chcem na 49-50. mozeme sa dat do toho spolu.vcera som bola behat,sice len pol hodinky,ale pre zaciatok staci.dnes som chcela ist tiez,ale nakolko som dostala hnacky nemozem:-(
anjelicek ahoj:) Citam si akutat tvoje prispevky a som na otm presne rovnako ako ty:D Tiez mam 55 , co je pri mojej vyske total dost, som jak gulcika:( Pustime sa do toho spolu??:) Ja plaujem dat dole na 48-50. Hm?:)
schudnut schudnut troska tu troska tam mne pomohol Stacker - Stacker 2 XPLC - specialne na chudnutie pre baby
ahoj karolinka,veru ani ja som tu dlho nebola...a pribrala na 55 :-( ale uz mam dost toho fnukania,musim sa do toho pustit.len ma trapi travenie.som strasne nafucana,uz asi mesiac mam vetry kazdy den,a celkovo mam taky divny pocit plnosti.kupila som si lactobacilus,a akosi nepomaha.tebe sa ako vedie? :)
ahoj anjelicek, to som ja karolinnka, tak som tu dlho nebola ze som aj zabudla heslo ... moja nic si z toho nerob ...
ahoj karolinka.. no vahu mam 53,5,ale zda sa mi ze som pribrala do stehien a brucha.snazim sa nejest vela,lenze teraz len sedim doma a nic nerobim,nemozem najst brigadu zaidnu:-(
caute...ja len poznamenam...moj bratranec nebol nejaky tlstoch, ale chcel trochu zhodit, neje po 17.hodine a za mesiac zhodil neskutocnych 12 kil...vravi, ze je mu super...idem aj ja skusit
vtip : tak toto ti uplne vyslo :) ! no jasne ze zabal a schudnes... Moja a nemas prosim ta okrem tych zabalov zazracnych aj niaky elixir na super zivot ? ak ano zavolaj mi 967442316707676443234556880 dik :) a treba vela pit to je jedno co asi si spomenula k veci ...
jasne, uz ti tak verim, ze po jednom zazracnom zabale mi zide daky tuk z tela... ale uznavam, ze dnesny clovek uveri skoro vsetkemu, tak baby nevahajte, telefonujte, znie to velmi perspektivne a lakavo.. sak je to individualne, ked vam to nepomoze na prvy pokus, je tu nadej ze na take 10 sedebnie sa mozno daky vysledok uz obiavi...tak nevahaj, zdvihaj telefon a volaj, sak sa to oplati