Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý

Príspevok v téme: Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý
Fero M.

Ahojte všetci, ani neviem sám prečo tu píšem. Možno ma niekto pochopí, niekto povzbudí, neviem..

Pred paru mesiacmi sa mi skončil dlhoročný vzťah, všetko bolo pekné, milé zlaté. Nastali však časom problémy z jej strany a všetko sa začalo rúcať. Prečo? Neviem. Nevyrovnanosť, nervozita, zmeny nálad a ja som nevedel ako jej pomôcť. Nájdi si inu, si priliš dobrý je veta ktorú nechce počuť nikto.
Voláme si píšeme doteraz, rozišli sme sa v dobrom, ale neviem sa stým zmieriť, lebo neviem kde som spravil chybu a čo mam na sebe napraviť..
Stále sa snažím, volám, píšem, túlim sa, milujem, neflirtujem, pijem raz za 3 mesiace, nefajčím, mám dobru prácu, som zdravý, vysoký, tmavý, vraj sympatický, cvičím a robim všetko čo len môžem pre milovanu osobu.
Našiel som si teraz novu známosť, od začiatku počuvam, že takého vždy chcela, že aký som, že to asi ani pravda nie je ale čo mám z toho? Zase sa opakuje to že 4 dni je dobre a potom 2 dni má zmeny nálad, nevie či začať vzťah či nie atd..
Nechápem to už.. Neviem či su ludia takí, alebo ja mam smolu alebo neviem...

Chcem milovať, dať všetko tej druhej a len mám stále viac pocit, že ak budem odmeraný s chybami, tak to je práve to čo ženy paradoxne hľadajú...

sweater

napisem ti len otrepanu frazu, baby chcu chlapa co je aj chlap, rozumies, vsetko co si pisal ze robis je pekne, snazis sa byt k nej dobry, prekvap ju rozosmej a vsetky tieto veci ale musis mat svoj vlastny nazor, teda neviem ci je v tom problem o tom si nepisal, no nebud vzdy po ruke, nerob vsetko jak sluzka, neprisposobuj sa vsetkemu, musis si vedet duplnut ked sa ti cosi nepaci, proste byt chlap, dat to najavo, musis byt dominantny :), mozno si myslis ze praveze si ona povie ze pre nezhody vam to klapat nebude, ale ma to efekt presne opacny, bud mačo, nech je tvoja frajerka (zena) pre teba to najdolezitejsie ale nezabudaj kvoli nej na vsetko ostatne, tvoj zivot, sameho seba, tvoje zvyky... ale zase treba robit kompromisi :D:D ale tym zas nemam namysli ze ju mas byt, to vobec, no urcite sa da povedat ze je to komplikovane...

Fero M.

:dd Ako ja neignorujem to zas nie, skôr mam blbé otázky, ale ako čítam, tak ten tvoj sa tiež nenápadne spýta, či je zadaný alebo nie :DD

Ja sa spýtam, či ide a či je to je nejaký dobrý kamarát, ale vtedy kedy idete s kamaratom vonku, jej nepíšem ani nevolám, nechccem ju otravovať a pôsobiť ako kontrolor. Ale už sa mi tiež tak stalo, že ide vonku a ked jej nenpaisem, tak mi napíše či žijem... :D Asi tiež niekdy treba rozlišovať, či a kedy sa ozvať :)

alenka_maxova

jasne, ze nie, nemozes len tak ignorovat. Uz vidim ju, ako ta len taaaak pusti s kamoskou si sadnut. Mas pravo na otazky. Ja zas odpoviem z mojej skusenosti. Ked idem takto s dakym kamosom na kavu, moj priatel vzdy chce vediet, ci ten dotycny po mne nejde. A hlavne, vzdy ma priatel na tu kavu odprevadi a teda vidi nazivo toho kamosa. Cize ty mas pravo mat k tomu otazky, pretoze keby to bolo opacne, aj tvoja holka by mala. :)

Magy

uplne ignorovat rozhodne nie, zene musis dat pocitit, ze na nu aspon kuscik ziarlis, je to urcity dokaz, ze ju lubis, zalezi ti na nej, ze je "tvoja". nie v tom zlom majetnickom zmysle slova, ale v tom dobrom. ked ju odignorujes, tak to pre nu je, ako keby bola pre teba vzduch.

Fero M.

Stalo sa :DD ako vravim, rano sa mi ospravedlnila za včerajšok. Jááj vy ženy :DD Môžete mi ešte poradiť, čo sa týka toho ak idete na kávu s kamošom? Ake otázky predtým a potom vám vadia? Asi ignorovať a tváriť sa že ok chod ved čo, tiež nieje riešenie nie?

alenka_maxova

Fero M., tak to byva aj u mna. Ked poprosim chlapa, aby ma nechal na pokoji, ze chcem byt sama a on tak skutocne urobi, tak sa ozvem aj sama. Ale ked o nieco take poprosim a ten clovek dobiedza este viac, ide ma roztrhnut od nervov. Ja ti poradim, az pride daka zmena nalady u tvojej holky, nevsimaj si to. Ano, opytaj sa jej, co jej je a ci jej mozes pomoct, ale ked povie, aby si ju na chvilu nechal, tak to aj urob. A uvidis, ze aj sama sa "doplazi" :)

Fero M.

Alenka a Magy máte pravdu. Tiež nechápem, prečo sa tie veci dejú, tie zmeny a tiež nemôžem byť vkuse dobrý lebo sa to fakt nedá. Večer som ju ignoroval podla toho čo mi písala, že ide spať nema naladu, tak som jej napisal dobru noc PA a potom sa uvedomila, vysvetlila o čo ide a dnes mi už pisala, nech jej prepáčim včerajšok.

Len keby to človek vedel, kde su hranice..

ALe zaujímave názory, píšte dalej

alenka_maxova

Magy, ano, i toto moze byt jeden z problemov, ale napriklad u mna je to uplne opacne. Ten moj je si vobec nevie sam navarit, ani sam oprat, ani nic :D Su veci, ktore zvlada, ale ovela radsej je obsluhovany. A predstav si, ze i napriek tomu sa pri nom obcas citim ako z inej planety a potrebujem aspon den byt od neho :D Niekedy mi prosto ta jeho miluckost, pritulnost, tulivost ide hore krkom. Nema to nic spolocne s tym, ze by som ho nelubila. Funguje to i opacne. Keby som bola nonstop milunka, mazliva a umilacikovana, asi by sa z toho scvokol tiez... :)

Magy

fero, necital som komentare nizsie, ale zene musis dat obcas pocitit, ze si muz. nie ju zmlatit, alebo skaredo vynadat. ale jednoducho nebyt len ten poslusny a mily donekonecna. je to paradox, ale zena sa potrebuje o muza starat. pokial si taky, ako o sebe pises, je to pre zensku frustrujuce. sam sa o seba postaras, navaris si, operies, si dobry, netreba sa o teba bat, starat... jasne ze ta zena potom nevie co so sebou. oni maju v genoch zakodovane sa o "svojich" starat. o deti, o manzela. a ked jej nedas ani prilezitost...

alenka_maxova

necitala som prispevky nizsie, ale toto, co opisujes, je klasicka "diagnoza" v mnohych vztahoch. Vztah je relativne okej, ba viac co len okej. Je vlastne velmi pekny. Dvaja si moc moc rozumeju, je im fajn. A zrazu nastane zo strany zeny to, co opisujes ty. Chvilu dobre, chvilu zmena nalady. Sama to zazivam a doteraz som neprisla na to, co to celkom je. Milujem mojho chlapa, ale po istom case mi minimalne na jeden den zacne strasne liezt na nervy vsetko co urobi. Vtedy je chudak mimo a nechape co sa so mnou deje. Vtedy potrebujem chvilocku pre seba, ist do cukrarne, ist sa sama prejst do lesa a vsetko sa napravi :) Tot moja skusenost