Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý

Príspevok v téme: Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý
Fero M.

Ahojte všetci, ani neviem sám prečo tu píšem. Možno ma niekto pochopí, niekto povzbudí, neviem..

Pred paru mesiacmi sa mi skončil dlhoročný vzťah, všetko bolo pekné, milé zlaté. Nastali však časom problémy z jej strany a všetko sa začalo rúcať. Prečo? Neviem. Nevyrovnanosť, nervozita, zmeny nálad a ja som nevedel ako jej pomôcť. Nájdi si inu, si priliš dobrý je veta ktorú nechce počuť nikto.
Voláme si píšeme doteraz, rozišli sme sa v dobrom, ale neviem sa stým zmieriť, lebo neviem kde som spravil chybu a čo mam na sebe napraviť..
Stále sa snažím, volám, píšem, túlim sa, milujem, neflirtujem, pijem raz za 3 mesiace, nefajčím, mám dobru prácu, som zdravý, vysoký, tmavý, vraj sympatický, cvičím a robim všetko čo len môžem pre milovanu osobu.
Našiel som si teraz novu známosť, od začiatku počuvam, že takého vždy chcela, že aký som, že to asi ani pravda nie je ale čo mám z toho? Zase sa opakuje to že 4 dni je dobre a potom 2 dni má zmeny nálad, nevie či začať vzťah či nie atd..
Nechápem to už.. Neviem či su ludia takí, alebo ja mam smolu alebo neviem...

Chcem milovať, dať všetko tej druhej a len mám stále viac pocit, že ak budem odmeraný s chybami, tak to je práve to čo ženy paradoxne hľadajú...

nefinka

ľudia podľa mňa by ste sa mali niektorí nad sebou fakt zamyslieť. byť s niekým vo vzťahu a milovať ho/ju je jedna vec, ale vec druhá je byť na niekom závislý/á..
t.j. zachovať si aj svoj život, svoje záľuby, svojich kamarátov, nezávisle od toho druhého. O čom je vzťah, v ktorom máte potrebu "kontroly" toho druhého ešte aj keď je vonku na káve so známymi?? preboha..
ak vás ten druhý chce podviesť, tak vás podvedie, či ho už budete na každom kroku kontrolovať alebo nie, tomu nezabránite žiadnou kontrolou.
Takisto neviem kt. baba tu písala, že ju jej priateľ chodí odprevádzať na stretnutia s kamaratmi.. preboha ..

smutna vila

aj ja chcem takeho chlapa ako si ty Fero :)
Ja som mala tiez vztah, v ktorom som bola ja ta co ho vzdy cakala. Vsetko svoje som kvoli nemu odlozila, vsetko by som pre neho spravila... A on si to nevazil, chodil chlastat s kamosmi to to sem tam vymenil za mna a to sme mali vztah na dialku, takze sme sa nevideli tak casto.

A na kavu s kamaratmi by som urcite nikldy nesla, ked by som mala vztah...nejak by som nemala potrebu :)

Ja ked sa zalubim, zijem len pre tu osobu...

Fero M.

No máš pravdu. Teda ten čas, si dala len pred par dnami, tak ju nechám zatial. Dneska mi už volá, píše a je spokojnejšia, rozveselil som ju zabavil a správa sa uplne ináč.
Dokonca sa chcela dneska stretnuť, ale nakoľko mám svoje plány na dnes tak bola trošku mimo :D ale tak ako ste vraveli, nemôžem sa jej prispôsobovať a rušiť dohodnutu akciu, preto že sa rozmyslela o 2 poobede, že...
Takže uvidime, už má dobru naladu a planuje kedy pride a ja k nej, tak hádam ju to na teraz prešlo zas... :))

Ale snažím sa vynechávať reči o buducnosti a tak, aspon kým viem, že je rozladená a bojuje s nejakými vecami, lebo vety typu moja a tak, jej teraz nerobia dobre..zjavne

sweater

uvidis ako sa to vyvynie, vsetko co vedia chlapi o zenach je asi tolko kolko vedia vedci o ciernych dierach :), a myslim ze ani zeny same nevdia co chcu su to krasne ale zahadne bytosti :). chapem ze mas zaujem o tu zenu a nevies co a ako, ale na svete su ich dalsie miliony, nemoze cakat ze budes taky trpezlivy a budes na jej rozhodnutie vyckavat navzdy, ved sam zhodnot podla situacie, ci je cas to uz rozhybat alebo utnut, a zacni nejako konat, zacni do nej robit nejako aktivnejsie alebo sa s nou kludne porozpravaj co ona chce, ze nech zbytocne nemrhas cas (trosku setrnejsie samozrejme :-), a ta babba urcite vie co chce, aj sami zeny sa v sebe niekedy nevyznaju ale toto nieje ta situacia

Fero M.

Sweater, jasné že dá, napísal si to presne tak ako to je a ako to aj vychádza. Teda ja ju nekontrolujem, ale v predch. vzťahu som spravil presne tu chybu, že ona bola vonku a ja som sedel doma. A ked bola doma, tak som šiel k nej, aby nebola sama. Mal som aktivity, ale boli vtedy kedy mala ona niečo a na tom to asi vtedy začal aj ten koniec...
Teraz v tomto vzťahu nechcem urobiť tu istu chybu, teda že to bola chyba som si uvedomil časom a ako čitam, tak sa mi to len potvrdzuje...
No snažim sa jasné, robiť všetko možne, ako aj včera atd,, a už som počuval otázky či tam boli aj ženy nejaké a tak :DD ALe v podstate je to trošku na hlavu :D
Ale ako si písal, chcu mať citliveho, pritulneho, starostliveho, pozorneho, nežiarliveho, závisleho na nich, ale to je len prvopočiatok, ked sa to vráti do toho základu podstaty ludských vzťahov, tak je to tak ako si písal...

Zaujimavý názor dakujem... Len dufam ako som písal, že pojem potrebujem čas u ženy nie su mesiace :DD či?

sweater

ano a este ked tu citam prispevok od alenky_maxovej ma napadlo, suvisi to z predchadzajucim ale napisem, maj vlastne aktivity, nech to nieje take ze ked ona kdesi pojde presne bude vediet ze sedis do ma pri telke, povysaval si a len cakas kedy tvoj milacik dojde aby si sa k nej mohol tulit, maj svoje vlastne aktvity, nie zas tak ze nebudes mat na nu cas, ale ze jej nebudes chodit stale za ritou ale budes nieco robit aj sam alebo tak, ze sa bude aj zaujimat o to ze kde si, co robis... jednoducho mat taky aktivny zivot, zakrnut ju do neho ale zase nech to nema taku formu ze bez nej nevies co robit, nemas co... no a stale ju nekontroluj ( neviem ci to mas vo zvyku ale isto to nerob), rob nieco pre seba ako som pisal a uvidis ze skor ona sa bude zaujimat o to kde si ty a co robis a bla bla a to presne chces, niektore zeny si myslia ze chcu aby boli pre chlapa stred vesmiru ale ono to tak presne nieje, lebo im to potom leze na mozog, prestanu si chlapa vazit a je to v ...., musi vediet ze je pre teba stred vesmiru ale ze este stale okolo existuju aj ostatne hviezdy a planetky ktore vnimas a nezavrhol si ich (tym nemyslim ine zeny :-) ale tvoje zivotne aktivity mimo frajerky alebo mimo to co chce len frajerka, no hadam sa da cosi z toho co som napisal pochopit, dufam ze som pomohol, zivot je komplikovany tak good luck..

Fero M.

Máte pravdu to hej :DD Viac menej to aj tak vždy robím a všetkému chápem čo píšete, len keby to človek niekedy tušil :D Ale najhoršie su asi tie zmeny nálad no..
Viem, že treba mať svoj plán, svoj život a dať jej na javo tým, že ano žijem a ty si sučastou ktoru do neho zahrnam a je mi s tebou dobre atd.. a nie, že ty si celý môj život a bez teba ...

Sama mi písala, že potrebuje ešte čas na všetko, teda na oficiálny vzťah, na kolko jej ludia teraz nepridavaju ako to dole čo som písal..
Len dufam, že potrebujem čas u ženy nie su mesiace :))

alenka_maxova

je to tazke zvolit spravne otazky a spravny moment, kedy sa ozvat pocas takeho kavickovania, aby si nevyznel ako kontrolor :D Ale tvoja holka by sa mala vcitit do tvojej koze trosku. Ja to vzdy tak robim. Viem, ze priatel ma "pusti" vonku s hoc kym, len musi mat 100% istotu, ze ten dotycny po mne nejde. Ale to je zas moja praca, pretoze ked viem, ze ktosi po mne ide a som zadana, nechodim s takym clovekom na kavicky :)