Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý

Príspevok v téme: Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý
Fero M.

Ahojte všetci, ani neviem sám prečo tu píšem. Možno ma niekto pochopí, niekto povzbudí, neviem..

Pred paru mesiacmi sa mi skončil dlhoročný vzťah, všetko bolo pekné, milé zlaté. Nastali však časom problémy z jej strany a všetko sa začalo rúcať. Prečo? Neviem. Nevyrovnanosť, nervozita, zmeny nálad a ja som nevedel ako jej pomôcť. Nájdi si inu, si priliš dobrý je veta ktorú nechce počuť nikto.
Voláme si píšeme doteraz, rozišli sme sa v dobrom, ale neviem sa stým zmieriť, lebo neviem kde som spravil chybu a čo mam na sebe napraviť..
Stále sa snažím, volám, píšem, túlim sa, milujem, neflirtujem, pijem raz za 3 mesiace, nefajčím, mám dobru prácu, som zdravý, vysoký, tmavý, vraj sympatický, cvičím a robim všetko čo len môžem pre milovanu osobu.
Našiel som si teraz novu známosť, od začiatku počuvam, že takého vždy chcela, že aký som, že to asi ani pravda nie je ale čo mám z toho? Zase sa opakuje to že 4 dni je dobre a potom 2 dni má zmeny nálad, nevie či začať vzťah či nie atd..
Nechápem to už.. Neviem či su ludia takí, alebo ja mam smolu alebo neviem...

Chcem milovať, dať všetko tej druhej a len mám stále viac pocit, že ak budem odmeraný s chybami, tak to je práve to čo ženy paradoxne hľadajú...

Fero M.

Písala mi sms len mam vyp. zvonenenie, tak som jej zavolal. Počujem, že je nejaká čudná a pýtal som sa jej čo jej je tak ženské NIČ mi nie je.

Nakoniec jej vraj niekto pokazil pred hodinou náladu a vraj sa po telefone o tom nechce baviť a že ide pozerať film a nechce kaziť náladu aj mne. Tak si teraz robim starosti o čo sa jedná, či zas jej debilný bývalý jej nevolal a nepindal na nu, alebo či v tom nemá prsty jeden jej kamarát ktorý sa už dlhšiu dobu snaží zbaliť ju. Na koľko ju poznam paru týždnov a oficiálne ešte nie sme spolu tak mi to robi starosti.

Ale tak pýtal som sa jej či je všetko v poriadku a že si teraz budem robiť starosti čo jej je, tak vraj nič, a že mám byť kľudný, že to nič také nie je, tak neviem čo si mám myslieť...

Tak nechce mi kaziť náladu sa vylučuje stým že nič to také nie je...

m,mlk

Fero, ale ved ty prosim ta neries hluposti a nekomplikuj veci. Chces s nou ist, tak jej zavolaj. Chces ist sam, tak jej nevolaj. Nemozes si nalinkovat, co kedy budes robit a ako sa budes spravat a chciet po nas, ako sa mas spravat. Najma v takychto jednoduchych situaciach! Ty musis vediet, ci jej zavolat! To ona keby vedela, ze nevies, ci jej mas zavolat!

Fero M.

Mna asi vystrie vymýšľať či zavolať, či nie, či teraz ano či teraz nie, či to je veľa či málo či čo. Možno je dobre že jej teraz nevolam nech sa sama ozve, a zas moažno nie, lebo si bude myslieť že ju mam v riti, kto z toho má víjsť?

Fero M.

Aj teraz je prihlásená, teda celý den sa nomrálne neozvala, ale tak ona si zvolila sovju náladu a ako ste vraveli, nemôžem sa jej len stále pchať do zadku. Tak som zvedavý kedy sa ozve a aká bude... Navyše vie že idem večer von, tak ju to bude isto s**ť