Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý

Príspevok v téme: Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý
Fero M.

Ahojte všetci, ani neviem sám prečo tu píšem. Možno ma niekto pochopí, niekto povzbudí, neviem..

Pred paru mesiacmi sa mi skončil dlhoročný vzťah, všetko bolo pekné, milé zlaté. Nastali však časom problémy z jej strany a všetko sa začalo rúcať. Prečo? Neviem. Nevyrovnanosť, nervozita, zmeny nálad a ja som nevedel ako jej pomôcť. Nájdi si inu, si priliš dobrý je veta ktorú nechce počuť nikto.
Voláme si píšeme doteraz, rozišli sme sa v dobrom, ale neviem sa stým zmieriť, lebo neviem kde som spravil chybu a čo mam na sebe napraviť..
Stále sa snažím, volám, píšem, túlim sa, milujem, neflirtujem, pijem raz za 3 mesiace, nefajčím, mám dobru prácu, som zdravý, vysoký, tmavý, vraj sympatický, cvičím a robim všetko čo len môžem pre milovanu osobu.
Našiel som si teraz novu známosť, od začiatku počuvam, že takého vždy chcela, že aký som, že to asi ani pravda nie je ale čo mám z toho? Zase sa opakuje to že 4 dni je dobre a potom 2 dni má zmeny nálad, nevie či začať vzťah či nie atd..
Nechápem to už.. Neviem či su ludia takí, alebo ja mam smolu alebo neviem...

Chcem milovať, dať všetko tej druhej a len mám stále viac pocit, že ak budem odmeraný s chybami, tak to je práve to čo ženy paradoxne hľadajú...

Fero M.

Noo len takých je málo a ak su tam bud zadané alebo na druhom konci republiky. A ešte mi vadí ak ludia v kuse niečo reiši, kto ich ohovara, a bla bla.. Srať na všetkých, zamilovať sa a žiť si, neriešiť...joj ..

Fero M.

Smutná víla nápodobne. Ja nepotrebujem, chvastať, diskoteky, bordel neviem čo, rád zajdem na hokej, futbal, s kamošm na bliasrd, poseddieť 2 hodinky a ist domov k niekomu ským sa navečeriam a strávim pekný večer..
Radšej k známym na návštevu, niečo pokecaťr, vypiť a ist domov...

Izabelka asi hej, netušim, a asi sa to nedozviem, paradoxne asi som sam sebe na chybe

Izabelka_MT

niektorí ludia sú strašne náladový.. Alebo už ťa mala tak moc (toho dobra) že jej z toho začalo drbkať

smutna vila

nefinka:
mam 24, ale tak ja som nemala na mysli nejaku tu zavislost, ze sa od toho druheho neviem pohnut, ale skor tak, ze mi je dobre s nim a nepotrebujem chodit chlastat s kamaratmi, ze ma on nevymeni za chlastacku s kamaratmi. Ako chapem, ze obcas by bol s kamosmi to by som akceptovala, ale zas nie take nieco ze kazdy tyzden dajme tomu piatky.
Fakt to zavisi od konkretnych ludi a komu co vyhovuje. Mne vyhovuje byt casto s tym koho milujem a urcite by som jeho pritomnost vzdy uprednostila a to ocakavam aj od svojho buduceho :D
Zialbohu som take nieco este nikdy nezazila, no ked vidim nazory Fera.M aspon mi nadej nezomiera a vidim ze su aj taki a este k tomu aj citlivi to je pre mna velke plus :)

J111

Frajerka mojho brata je furt pri nom. Ked nie osobne, tak minimalne cez pocitac - facebook. Obdivujem jeho trpezlivost, ale mna to privadza do zurivosti. S nami ako rodinou sa bavi minimalne, lebo nevie povedat R. Fakt bomba. Jak taka krepla. Len tisko sedi a sedi a provokuje a provokuje. Ona si mysli, ze tym asi nikoho nesere, ze nic nehovori. My si dodnes cirka po piatich rokoch nevieme, co si mame o nej mysliet. Joj, ja by som jej taku jednu struhol:D

nefinka

:smutna vila - môžem sa spýtať koľko máš rokov??
preto som napísala, že by ste sa mali nad sebou zamyslieť, lebo:
- hovoria ti niečo pojmy ako: 1. vzťahové vákuum?? 2. byť psychicky závislý na niekom?? 3. ponorková choroba???
By som chcela vedieť ako si predstavuješ vzťah???že budeš furt iba so svojim partnerom?? že všade budete chodiť iba spolu??furt mu budeš zavesená na krku?? tak veľa šťastia pri hľadaní ..:))