Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý

Príspevok v téme: Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý
Fero M.

Ahojte všetci, ani neviem sám prečo tu píšem. Možno ma niekto pochopí, niekto povzbudí, neviem..

Pred paru mesiacmi sa mi skončil dlhoročný vzťah, všetko bolo pekné, milé zlaté. Nastali však časom problémy z jej strany a všetko sa začalo rúcať. Prečo? Neviem. Nevyrovnanosť, nervozita, zmeny nálad a ja som nevedel ako jej pomôcť. Nájdi si inu, si priliš dobrý je veta ktorú nechce počuť nikto.
Voláme si píšeme doteraz, rozišli sme sa v dobrom, ale neviem sa stým zmieriť, lebo neviem kde som spravil chybu a čo mam na sebe napraviť..
Stále sa snažím, volám, píšem, túlim sa, milujem, neflirtujem, pijem raz za 3 mesiace, nefajčím, mám dobru prácu, som zdravý, vysoký, tmavý, vraj sympatický, cvičím a robim všetko čo len môžem pre milovanu osobu.
Našiel som si teraz novu známosť, od začiatku počuvam, že takého vždy chcela, že aký som, že to asi ani pravda nie je ale čo mám z toho? Zase sa opakuje to že 4 dni je dobre a potom 2 dni má zmeny nálad, nevie či začať vzťah či nie atd..
Nechápem to už.. Neviem či su ludia takí, alebo ja mam smolu alebo neviem...

Chcem milovať, dať všetko tej druhej a len mám stále viac pocit, že ak budem odmeraný s chybami, tak to je práve to čo ženy paradoxne hľadajú...

Fero M.

Ja by som ženu nepodviedol ani priateľku, mám svoje hodnoty a som slušne vychovaný, to že niektorí jednici nemajú štipku úcty voči svojim polovičkám tak to je ich problém. Ja si viem vtáka udržať v boxerkach, ak sa mam tak sprosto vyjadriť...

Ali bali

Nie je pravda , že podvádzajú iba drsňáci . Mám opačnú skúsenosť . Podviedol ten , ktorý bol zodpovedný , nezábavný , proste starostlivý , nudný suchár . Nikto to nečakal , no jemu preplo a zrazu sa stal z neho iný človek :-O
Kľudne sa to môže stať aj Ferovi a Válium :-) , nebojte sa , ešte si možno užijete :-D

Valium

Pravda vedia sa pretvarovať na citlivých ale skôr či neskôr budú odhalený. Našťastie ja sa neviem pretvarovať na drsňáka a byť mega-extrovert týmto smerom to proste nejde.

Fero M.

Valium máš pravdu, len to má jednu chybu. Tí drsňáci dokážu krásne manipulovať ženy a rôznymi gestami zo seba robiť citlivky. Od rodiny, finan. problemov, cez neviem čo. Čiže taká žena čo chce drsnáka alebo niečo podobné a ten sa ešte zahra sem tam na citliveho s dobrou dušou nemá šancu rozpoznať to...
Už som takých hajzlov videl a poznám takých dosť a potom sa čuduju ked ich fotky letia mestom..

Valium

Izabelka_MT - [my ženy chceme skôr drsňákov]
Ano to môžem potvrdiť, chcete drsňákov. Prečo? No bude to tým, že s takými sa nikdy "nudiť" nebudete. Ale po čase vás omrzí lebo takýto "drsňáci" ak majú príliš veľké sebavedomie čo určite majú nezostanú len pri jednej. Takýto "drsňáci" potrebujú stále niečo robiť, zabávať sa, piť, byť na každej diskotéke a je velká šanca, že ťa takýto "drsňák" časom podvedie.
Proste je to tak. Takže s takými ako sme my (trebars ja a Fero M.) sa žena nemusí báť, že by sme ju podviedli ale ani nevieme zaručiť (teda aspom ja) že holku budem každý deň niekam brať ako to robía tí tvoji "drsňáci" :) nakoniec ak je holka podobnej povahy tak to ani nepotrebuje.

Fero M.

No jeden čas smo chcel byť ten tucet, ale nešlo to ako píšeš, proste sa to nedá eh.. Tak čo spravíme_? :))

smutna vila

ja osobne budem radsej zufala ako jedna z tuctu :)
Lebo takym sposobom by som nikdy nebola stastna. To co mam v srdci nezmenim ...

Fero M.

No ved jasnéé, joj. Neviem nechápem no. Je ťažké milovať? Byť s niekym, ved nič krajšie nie je ako spraviť niekoho šťastným. Nerozumiem prečo si to niektorí nevážia. Snažiš sa , robiš, všetko a nič z toho, potom ťa to len odradí a spraví bud jedneho z tuctu alebo zufalca

smutna vila

no to je o velkej nahode....ja uz niekedy ani nedufam :/

a to ohovaranie sa neoplati absolutne riesit...co koho do mna.. nech si kazdy riesi svoj zivot....Mne je uplne jedno co si o mne kto mysli.