Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý

Príspevok v téme: Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý
Fero M.

Ahojte všetci, ani neviem sám prečo tu píšem. Možno ma niekto pochopí, niekto povzbudí, neviem..

Pred paru mesiacmi sa mi skončil dlhoročný vzťah, všetko bolo pekné, milé zlaté. Nastali však časom problémy z jej strany a všetko sa začalo rúcať. Prečo? Neviem. Nevyrovnanosť, nervozita, zmeny nálad a ja som nevedel ako jej pomôcť. Nájdi si inu, si priliš dobrý je veta ktorú nechce počuť nikto.
Voláme si píšeme doteraz, rozišli sme sa v dobrom, ale neviem sa stým zmieriť, lebo neviem kde som spravil chybu a čo mam na sebe napraviť..
Stále sa snažím, volám, píšem, túlim sa, milujem, neflirtujem, pijem raz za 3 mesiace, nefajčím, mám dobru prácu, som zdravý, vysoký, tmavý, vraj sympatický, cvičím a robim všetko čo len môžem pre milovanu osobu.
Našiel som si teraz novu známosť, od začiatku počuvam, že takého vždy chcela, že aký som, že to asi ani pravda nie je ale čo mám z toho? Zase sa opakuje to že 4 dni je dobre a potom 2 dni má zmeny nálad, nevie či začať vzťah či nie atd..
Nechápem to už.. Neviem či su ludia takí, alebo ja mam smolu alebo neviem...

Chcem milovať, dať všetko tej druhej a len mám stále viac pocit, že ak budem odmeraný s chybami, tak to je práve to čo ženy paradoxne hľadajú...

Valium

petronela12 - Nie je nad čím sa skláňať sme proste taký :) Inak dosť záleží aj na výchove a prostredie v ktorom človek vyrastá. Jestli sa o neho rodičia nezaujímajú alebo mu dávajú prílišnú slobodu, niečo typu: "má 15 nech sa ide ožiarať", alebo "nech si robí čo chce" tak potom z nich vyrastú egoistické hovädá. Ale väčšinou aj dobrých ludí skazí zlá partia. Ak sa jedinec nebude správať ako oni tak sa na neho vykašlú.
Akurát keď mám "takéto hodnoty" je brutálne ťažké nájsť si vhodnú partnerku.

petronela12

Fero.M, Valium
citam Vase prispevky a sklanam sa nad hodnotami, ktore vyznavate. Zdielam spolu s Vami. Keby takych ludi bolo cim viac...ale tomuto svetu uz nic nie je sväte, ziadne hodnoty, ziadne obetovanie sa pre milujucu osobu. Samy egoizmus, a nehladiet na to, co citi a vnima ten druhy....

Valium

sob rudolf - Ja nehovorím, že na svete existuje len jeden vhodný partner. Samozrejme existuje ich aj viac no ja som hovoril, že neverný nikdy nebudem. Môžem spoznať nejakú babu, môžme sa rozísť keď nám to spolu nepôjde ale nemôžme sa navzájom podvádzať keď sme vo vzťahu rozumieš? Je na tom niečo ťažké alebo ako ty hovoríš "obmedzené"? Ja si myslím, že keď má človek v sebe aspom trošičku cti tak toho druhého nepodvedie.

Fero M.

Nikdy som s inou ani neflirtoval ak som mal vzťah a nie to ešte sex a podobne. Načo? MOžno podvedu ak maju zlý vzťah problemy, ale ak majú tak ja to vtedy riešim a ak sa daju riešiť tak prečo by som mal podvadzať a ak nedaju tak sa rozidem.... Neviem prečo by hned mala byť nevera..
Neviem, máte asi zle skusenosti, ale kludne si myslite o mna aj o valiovi, že sme kecalkovia, akpo vravel, ja sa poznám viem aký som a žena čo bude somnou , tak ju vynesiem do raja....

sob rudolf

Je štatisticky nepravdepodobné, že by na jedného človeka pripadal len jeden správny partner. Bolo by prakticky nemožné stretnúť sa s ním. Nič "najdokonalejšie" neexistuje, to len vypovedá o obmedzenosti človeka v jeho schopnostiach poznávať. Podľa mňa na človeka vždy čaká niekoľko vhodných partnerov a je len na danej osobe, či sa rozhodne žiť len s jednou z nich. Má to výhody aj nevýhody.

Valium

Ja si pripúšťam, že nie zábavný ale viem zaručiť vernosť. Fakt. Ale nemusím nič dokazovať pretože ja to viem, Fero to vie a to stačí.
Inak skúste si otestovať VY partnerov či sú vám verný. Nahovorte nejakú babu nech ho skúsi zviesť (nemusí k ničomu dôjsť) závisí na dohode a je to. Zistíte či je vám verný. Ja by som bol. Preotže si viem povedať NIE a nenechám sa ovládnuť pudmi. Bože... aké jednoduché. Ja keby by som mal holku tak nepotrebujem inú. Nie som prasa ako ostatný a opovrhujem ľuďmi ktorí niekedy dokázali partnera podviesť.
Ak by bol každý človek taký, že by dokázal podviesť tak to si potom žiadny vzťah neprosím. Ale ja verím, že niekde sa nájde holka ktorá bude rovnakej/podobnej povahy ako ja.

sob rudolf

Milé, ale nedá sa tomu veriť. A tiež si myslím, že dospelosť a vyspelosť (ako taká) nie je o tom, že budete tvrdiť "nikdy by som to neurobil". Preferujem ľudí, ktorí pripúšťajú najširšie možné spektrum možností, pretože ak "zhrešia" zriedkavo bojujú s pocitmi viny.

Valium

Súhlasím s Fero M. dnes 20:56 akurát ja nosím trenky :)
Teraz bez srandy... proste ja si viem ženu vážiť. To, že si mala zlú skúsenosť s mužom je mi ľúto ale ja taký naozaj nie som. A viem sa zaručiť. Pekný večer prajem