Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý

Príspevok v téme: Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý
Fero M.

Ahojte všetci, ani neviem sám prečo tu píšem. Možno ma niekto pochopí, niekto povzbudí, neviem..

Pred paru mesiacmi sa mi skončil dlhoročný vzťah, všetko bolo pekné, milé zlaté. Nastali však časom problémy z jej strany a všetko sa začalo rúcať. Prečo? Neviem. Nevyrovnanosť, nervozita, zmeny nálad a ja som nevedel ako jej pomôcť. Nájdi si inu, si priliš dobrý je veta ktorú nechce počuť nikto.
Voláme si píšeme doteraz, rozišli sme sa v dobrom, ale neviem sa stým zmieriť, lebo neviem kde som spravil chybu a čo mam na sebe napraviť..
Stále sa snažím, volám, píšem, túlim sa, milujem, neflirtujem, pijem raz za 3 mesiace, nefajčím, mám dobru prácu, som zdravý, vysoký, tmavý, vraj sympatický, cvičím a robim všetko čo len môžem pre milovanu osobu.
Našiel som si teraz novu známosť, od začiatku počuvam, že takého vždy chcela, že aký som, že to asi ani pravda nie je ale čo mám z toho? Zase sa opakuje to že 4 dni je dobre a potom 2 dni má zmeny nálad, nevie či začať vzťah či nie atd..
Nechápem to už.. Neviem či su ludia takí, alebo ja mam smolu alebo neviem...

Chcem milovať, dať všetko tej druhej a len mám stále viac pocit, že ak budem odmeraný s chybami, tak to je práve to čo ženy paradoxne hľadajú...

Fero M.

aJsne chapem len, nie sme teda pozname sa kratko a este aom u nej nebol. Navyse neviem ci je doma.. Trapi ma to.. Chcem jej pomoct a aby volo vsetko ok a. ... :-(:-(

Valium

Fero M. - Tak cez telefón je to ťažké. Skús zobrať auto a len tak neohlásene k nej prísť, vedˇsi vravel, že cesta k nej je asi hodinku. Zazvoň a keď ti otvorí tak ju obijmi. Len tak lebo sa trápy. Možno to s ňou niečo spraví keď si uvedomí, že si k nej prišiel len kvôli tomu :)
Ja by som to skúsil.

Fero M.

Aj teraz sa neozýva, už som jej aj vtipy posielal :P tak neviem :(( Viem, že má teraz bordel v hlave, čo a ako. Tak neviem čo robiť...

Fero M.

Ved práve že to robim aj ja, teda sa pýtam, lebo viem že sa nemá dobre, chcem jej pomôcť a poriešiť ten problém a aby bola kludná, len dostavam take že neviem, nič, nechcem, nemam, atd...

Potom ako vravíš ty ma to bolí a neviem sa pohnuť teda ako jej mam dalej pomôcť, tak bude rezignujem alebo ju naseriem ešte viac :D

smutna vila

Fero ty si poklad! :D ja takeho chlapa fakt nepoznam (okrem mojho brata, ktory by pre frajerku taktiez urobil cokolvek).
Ona je asi iny typ. Mozno jej to vadi, ked sa jej stale na nieco vypytujes. Moj byvalz bol taky. Niekedy ni nechcel povedat o co ide, ze sa nemam vypytovat :/ a mna to bolelo.

Fero M.

A ak vám nedáva šancu? Teda píšete odpisuje stroho, píše že nemá náladu, atd.. hmm neviem fakt. Ale asi máte pravdu teda, len asi to netreba robiť nejakou vtieravou formou.
Len ja som taký, že sa budem pýtať do korena veci, elbo mi to nedá, nerobim to v zlom len .. neviem

smutna vila

ja ked nemam naladu tak ignoracia by mi ju este zhorsila... Urcite pokus o zlepsenie nalady z tej druhej strany by bol liekom :)

Fero M.

NOOoo tak idem ja niečo vymyslieť :)

PS: včera som prvý krát asi vytkol niečo, čo ma trápilo vo vzťahu a netýkalo sa to žiarlivosti, na ktorej som popracoval už..
Uvedomila si že mam pravdu, len asi to chce čas kým to spracuje.

Ak máte zlú náladu, je lepšie vám nevolať,k nepísať, alebo práve čakáte, že partner resp. priateľ je ten čo vám tu náladu môže zlepšiť?
Asi to je indviduálne aj podla osoby a situácie.. či?