Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý

Príspevok v téme: Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý
Fero M.

Ahojte všetci, ani neviem sám prečo tu píšem. Možno ma niekto pochopí, niekto povzbudí, neviem..

Pred paru mesiacmi sa mi skončil dlhoročný vzťah, všetko bolo pekné, milé zlaté. Nastali však časom problémy z jej strany a všetko sa začalo rúcať. Prečo? Neviem. Nevyrovnanosť, nervozita, zmeny nálad a ja som nevedel ako jej pomôcť. Nájdi si inu, si priliš dobrý je veta ktorú nechce počuť nikto.
Voláme si píšeme doteraz, rozišli sme sa v dobrom, ale neviem sa stým zmieriť, lebo neviem kde som spravil chybu a čo mam na sebe napraviť..
Stále sa snažím, volám, píšem, túlim sa, milujem, neflirtujem, pijem raz za 3 mesiace, nefajčím, mám dobru prácu, som zdravý, vysoký, tmavý, vraj sympatický, cvičím a robim všetko čo len môžem pre milovanu osobu.
Našiel som si teraz novu známosť, od začiatku počuvam, že takého vždy chcela, že aký som, že to asi ani pravda nie je ale čo mám z toho? Zase sa opakuje to že 4 dni je dobre a potom 2 dni má zmeny nálad, nevie či začať vzťah či nie atd..
Nechápem to už.. Neviem či su ludia takí, alebo ja mam smolu alebo neviem...

Chcem milovať, dať všetko tej druhej a len mám stále viac pocit, že ak budem odmeraný s chybami, tak to je práve to čo ženy paradoxne hľadajú...

Fero M.

No je pravda, že z nej všetko treba ťahať, ale priznala si chybu a to aká je. Len to ospravedlnuje tým, že je zo života nespokojná a nevie čo a kde chce.

No tiež to nechápem, ked je pri mne je ako živé dieťa. Nerozumiem tiež. uvidíme, Ale poviem ti pravdu, ak toto mám zase zažívať rok ako naposledy tak...

smutna vila

nechapem preco je pri tebe naladova... ja aj ked som mala pocas vztahu striedanie nalad, ked som bola s tym svojim tak som bola stastna, pri nom to nejako zmyzlo... pomahalo mi ze je pri mne niekto koho milujem...
Ale tak vsetky sme rovnake a zaroven ine :D
Mozno vie co ju trapi, len to nevie dostat zo seba von (ja som mala s tym tiez problem).

Fero M.

Vieš ako sa mi darí, asi 15 minut :DD v hodine každej :PP

Jooj tak dobre tak že spoznáš nových ludi a všetko, toto fakt pomáha nikdy nevieš hehe :P

Noo viac menej nie som ešte, teda všetko bolo na najlepšej ceste, ale nejak to uviazlo na jej občasných depresiach ktore ma a sama nevie z čoho... Je nespokojná a nešťastná a sama nevie z čoho a prečo, tak sa trápim a čakam, včera som jej vylial srdce a ponukol pomoc, tak čakam kym to v sebe urovna, ale tak bojim sa ako to dopadne, od včera som snou nepisal, nevolal, tak som napätý ako struna... Zaroven si robim psych. rezervu lebo neviem... už som to zažil s ex a dopadlo to ENDE.

Uvidime no, ale tak asi ako ty trápim sa :P

Asi sa hrniem do lásky bezhlavo..

smutna vila

som zvedava ako dlho ti to vzdrzi :) ale drzim ti prsty!!

Ja som stale sama a snazim sa nemysliet na byvaleho, i ked niekedy pride na mna este slaba chvilka aaj si poplacem... Som rada ze som konecne na absolvenskej praxi, takze aspon som medzi novymi ludmi a trochu sa odreagujem. A vravim si, ze radsej budem sama ako vo vztahu kde by som sa len trapila, aj ked laska tam bola obrovska.

A ako si vlastne dlho s tou novou priatelkou?

Fero M.

Od včera som aplikoval metodu: Mám v riti všetko súbežne s vnutorným vyrovnaním a aplikáciou viacerých otázok s ponukou podpori mojej možno buducej priateľke, tak to ujde :))
Cakám na vyrovnanie jej vnútorneho pnutia v blizkych hodinách a dnoch a snažím sa nemyslieť na možno riziká a závery a subežne si vytváram kôli tomu zadné psych. vrátka.. :))

Takže nejak takto. MObil nezvoní, nepípa :)

A ty ako :P ?