Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
vies, k tej empatii- to je velmi citliva zalezitost. Niekto je naozaj velmi empaticky a dokaze ho to znicit a iny sa nauci byt empaticky bez toho, aby tym trpel sam. Na druhej strane-neempaticky psycholog-to by uz co bolo za blbost?
Maoam, ale ti manipulativni a vychcani prilis psychologa nevyhladavaju, to skor ich obete. Okrem toho psycholog ma vzdy supervizora, ktory ho upozorni, ak ide zlym smerom.
to nie, ale proste asi som na to prilis empaticka, neviem :-/
Maoam, ludia sa nikdy nedaju odhadnut na 100%!
a asi by som si tie veci 'bravala so sebou domou', najmä tie negativne, bolestive...
som prilis empaticka na to (myslim si teda)
co s tym, mas nejaky iny tip?
neviem, niekedy mam dojem, ze na to nemam dost predpokladov, teda ze vzhladom k mojej povahe nie vzdy spravne odhadnem ludi a ich poruchy (viem, nestudovala som to, takze nemam to ani vsetko ako vediet),ale proste nie vzdy viem mat odstup a pozerat sa na vsetko s nadhladom a mnohi ludia su velmi manipulativni a vychcani a vzhladom k mojej osobnosti by som s tym asi mala dost problemy
strasne vela ludi stale na seba strhava pozornost, neustale zeru energiu, su tazki na zvladnutie
napisala som "na dorach", malo byt na forach samozrejme
Maoam, ako si na to prisla?
tpch, psychologia nebude nic pre mna :-/, vysava ma to, nemas iny tip do buducna?