Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
Maoam, tiez sa cudujem, ze pise sem z Noveho Zelandu. Tam asi na dorach nemaju radi dlhe prispevky :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
bohvie, cim bol tu, ale to je jedno :-D
takze sa plavi na lodi na NZ a z lode pise na zdravie.sk? :-OO
tpch, nie, to som necakala, ale kedze sa vyjadruje najmä k psychologickym temam a casto aj k roznym ochoreniam, zdravotnym doplnkom a podobne, tak som myslela, ze mozno ma nejake take povolanie, zdravotak alebo take nieco, pripadne dietny asistent :D
ale opravar lodi, to by som fakt netipla :-O
co si cakala, ze je to docent psychologie? :-DDD
kdesi som citala, ze zije na lodi a prilezitostne si zaraba opravami motorov a pod.
ujo tpch je o 7 rokov starsi.
tpch, nohavice, taky sportovy styl, ja si vzdy chcem objednat nieco elegantne a sexy a skoncim vzdy pri streetwear a zasa budem chodit ako supacka,ale 100%na bavlna, super sportovy strih, budem sa v tom pohodlne citit a o to ide
Magy je opravar lodi??? :-O
No ujo tpch nikdy nebol na barbiny, je z nich uplne nesvoj, aj ked ma s takou len pracovne komunikovat. Zdaju sa mu "trosku cudne" (citacia)
Maoam a co si si objednala na seba?
lost sa pojde osobne poradit na Novy Zeland, lebo opravar lodi je kapacita na vsetko.