Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
ano, za ten by som doplacala 10eur
a za mnohe lieky doplacas okrem pevne stanoveneho doplatku diferenciu medzi tym, co zaplati poistovna a cenou lieku, takze je kopa liekov, ktore poistovna nepreplati, napr. liek Tavanic (Levofloxacin), tak 5tbl stoji napr. 35 eur, poistovna uhradi 15 a zvysnych 15 platis ty + este 5 eur doplatok tak ci tak, je to dost komplikovane, velmi vela liekov dostanes iba na privatny recept za vlastnu uhradu, hoci su viazane na lekarsky predpis a volne ich nedas a stoja strasne vela, stovky eur
za topiramat?
za take balenie doplacas 10eur
to je aj tu tak
Maoam, nepoznam princip platenia za zdrav, starostlivost u vas. Kolko sa doplaca za lieky a pod.
Vies, su ludia a ludia. Ale vseobecne v spolocnosti prevladol chaos a strata inych hodnot ako materialnych. Nikto ti pomaly nic neurobi bez toho, aby za to chcel protisluzbu. Ked kamaratovi nieco vybavim, tak je reakcia-jeej, super, dakujem, co chces za to? A ja ze nic. Vies, ale ten princip, ze sa hned opyta, co za to chcem, je dost znepokojujuci.
tpch, myslis cenu topiramatu? alebo doplatok za liek?
Lost aaaaaaaaaa strasnu c hut mam na ne, v nich nieco je, co robi zavislost.
Kolko sa u vas plati za podobnu liecbu?