Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

tpch1

Maoam, s tymi ludmi je to tak-ked niekto pride s postojom, ze ja toto a toto chcem a hotovo, tak nepochodi. Na mna plati slusnost a otvorenost. Ak niekto pride s tym, ze nastala taka a taka situacia a neviem si rady a prosim vas, dalo by sa nieco urobit, tak vyhoviem, ak to samozrejme nejde za hranice zakona :-D Chapes-pride clovek, vysvetli situaciu, pomozem. Pride clovek a ziada a dozaduje sa-nevyhoviem. Ale ta praca na mne urcite zanechala stopy, psychicky som niekde uuuplne inde ako som nastupovala po skonceni skoly. Niekedy mozno v horsom, niekedy v lepsom ohlade.

Maoam

Lost, ja mam na ne strasnu chut a nemam ani jeden! A to som trubka bola dnes na nakupoch, nechapem to, zabudla som na ne :-/.

Maoam

tpch, ako sa konkretne ty branis proti manipulatorom a vychcancom a ludom, ktori strhavaju na seba pozornost a zeru energiu? urcite mas vela takych pacientov, ako postupujes?

Maoam

tpch, ach ok, no tak viem, ze ti casto robia veci ako autogenny trening, Jacobsenova metoda ci ako sa to vola a podobne ine veci

Maoam

tpch, v pohode :-), len si uz neviem kolka v poradi, ktora mi to povedala, ja sa len divim, preco mi to kazdy vravi :D, aj neurolog mi to odporucil ;D, vsetci to tak vidite, ja sa len divim :DDDD