Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
tpch, co si myslis o ludoch dnes?
tpch, presne, uplne ta chapem
pozerala som ten topiramat, ta liecba by bola aj podstatne lacnejsia :D
A co sa tyka ludi vseobecne-stratila som iluzie :-D
Maoam, s tymi ludmi je to tak-ked niekto pride s postojom, ze ja toto a toto chcem a hotovo, tak nepochodi. Na mna plati slusnost a otvorenost. Ak niekto pride s tym, ze nastala taka a taka situacia a neviem si rady a prosim vas, dalo by sa nieco urobit, tak vyhoviem, ak to samozrejme nejde za hranice zakona :-D Chapes-pride clovek, vysvetli situaciu, pomozem. Pride clovek a ziada a dozaduje sa-nevyhoviem. Ale ta praca na mne urcite zanechala stopy, psychicky som niekde uuuplne inde ako som nastupovala po skonceni skoly. Niekedy mozno v horsom, niekedy v lepsom ohlade.
Lost, ja mam na ne strasnu chut a nemam ani jeden! A to som trubka bola dnes na nakupoch, nechapem to, zabudla som na ne :-/.
tpch, ako sa konkretne ty branis proti manipulatorom a vychcancom a ludom, ktori strhavaju na seba pozornost a zeru energiu? urcite mas vela takych pacientov, ako postupujes?
tpch, ach ok, no tak viem, ze ti casto robia veci ako autogenny trening, Jacobsenova metoda ci ako sa to vola a podobne ine veci
tpch, v pohode :-), len si uz neviem kolka v poradi, ktora mi to povedala, ja sa len divim, preco mi to kazdy vravi :D, aj neurolog mi to odporucil ;D, vsetci to tak vidite, ja sa len divim :DDDD