zaujímalo by ma či s tým má niekto skúsenosti. kamoška začala alebo teda berie cca 3 mesiace tieto tabletky a sschudla 25 kg. druhá to berie 2 mesiac a má 8 kg dole bez toho že by menej jedla alebo cvičila - teda ani jedna z nich. nebudem tu písať konkrétnu stránku je tam toho dosť......
Meizitang.....na chudnutie
Ahojte, sľúbila som asi pred mesiacom, že napíšem ako pokračujem s botanical slimming gelom. Prečítala som si aj varovanie od vahy, ale to už som tabletky užívala. No som už vtedy mala prvé kilo dole, tak asi boli správne, nie fake, hoci sa otvárali hore a boli v tmavšom sáčku. Minulý týždeň som si objednala druhé balenie a prišli mi tie s otváraním dole a v svetlejšom balení. Zatiaľ som po prvom mesiaci ľahšia o 3 kg. Stravu som nejako dramticky nezmenila, jem, čo predtým, ale chutí mi naozaj menej. A ma hlavne neprepadá večrný hlad, nevymetám chladničku ;-)
Pozor na tie tablety od katapas. Nie sú originál. Ja som si objednala aj tie začala užívať, neskôr cez známeho z Blavy drahšie. Keď mi došli, vyzerajú inak aj samotné balenie aj tablety. Majú aj rodzdielny účinok. Balenie je tmavšia zelená, na tabletách nevidno hneď okom nápisy.
ten kontakt od strapanky botanic.slim1@gmail.com
funguje, mene sa ozvali uz po par hodinach. Uvidim, ako ten Botanicala slimming natural soft gel funguje a dam vediet :-)
Ahojky, vyskusala som aj ja ten strapankin kontakt asi pred 6 tyzdnami, mne sa ozvali hned a uz ich aj uzivam. Zabrali po troch tyzdnoch a som spokojna, Necakala som zadne zazraky, ale uz som zhodila 2 kg a to som nijako extra nezmenila jedalnicek, ani nepridala pohyb, len menej jem, lebo sa mi s tymi tabletkami vobec neziada.
Tiež som si objednala na adrese, ktoru sem napisala strapanka. Prisli mi v pohode hned o dva dni po zaplateni. Prave zacinam, dam vediet, ako to funguje, dufam ze hej :-)
No ano, ja som si chcela na tejto stranke objednat, nasla som ju, ale potom som zistila, ze pri zasielke z mimo EU nad nejakych 22 € musim na poste doplatit este DPH. A toto je mimo EU, pisla som im elektronicky dotaz. Nakonec som si objednala tam, ako pisala strapanka a boli to presne tieto iste, takze OK a uz ich uzivam a funguje to. Teraz mam 42 den a zhodila som uz 5 kg.
www.slimming-meizitang.com toto je originalna stranka a ostatne kde sj predavaju lacnejsie su odrb,mam s tym skusenosti
versus a Bobko:
antikoncepciu vyrobca neudava ako kontraindikaciu, tak asi sa to moze sucasne uzivat.
Bobko, kila sa vzdy vratia naspat, ak sa vratis aj k predchadzajucemu sposobu zivotospravy. Telo neoklames, ked viac prijmes, ako vydas, niekde to zostat musi, zakon zachovania energie (alebo hmotnosti) plati vsade na zemeguli. Ale kila sa ti nevratia, ak dokazes zotrvat pri striedmej strave, zodpovedajucej tvojmu vydaju energie.