Meizitang.....na chudnutie

simonka963

zdravím baby objednala som si od ejkalala a fakt su to originaly papam ich uz 4 tyzden a 7 kg je dole este raz ejkalala dakujeeeeeeeeeeeeeem

sisa12345

zsravím mám na predaj 100 percentný produkt botanical slimming soft gel v baleni je 36 tabliet. Cena balenia 30 eur.

brunca1@gmai

Ahojte, som z KE a chcem si objednat botanical slimming gel z original strankyn www.official-meizitang.com. Doprava je dost draha , takze nechce si niekto objednat somnou?

Dakujem Tatiana

ejkalala

zdravím ja jem už 2 mesiac kapsule a shudla som 21 kg fakt su super ak by niekto chcel viem aj zohnať kupujem ich po 30 eur za balík

bokorka 222

No aj ja by som mala záujem o originál MZT.Raz už dávnejišie som originály kúpila cez meizintang.sk no už sa nedajú objednať cez túto stránku .objednala som si z inej a fake.Dajte mi link na original.Ďakujem

magda0303

Ahojte. Precitala som si tuto diskusiu a velmi ma zaujala. Ja cvicim kazdy den ale stravovacie navyky nemam dobre... Jednoducho ked zacnem jest, nvm kedy prestat... Rada by som si kupila tie original, nie fake. Viete, kde sa to da seriozne kupit? Velka vdaka za info.

bakoska

Tak po douzivani prveho balenia Botanical slimming soft gelu mozem povedat, ze som velmi spokojna. Objednala si ho so mnou aj kamoska, ona schudla uz po prvom mesiaci 4 kila. Ja iba 3, ale som spokojna, lebo ona stiha aj trochu pred spanim cvicit, je veru pri detoch nie. Stravu sme neupravovali ani jedna, ale urcite jem menej, pretoze tabletky potlacaju aj chut na jedlo. Zacinam brat druhe balenie a do Vianoc chcem byt aspon o 12 kil lahsia :-)