zaujímalo by ma či s tým má niekto skúsenosti. kamoška začala alebo teda berie cca 3 mesiace tieto tabletky a sschudla 25 kg. druhá to berie 2 mesiac a má 8 kg dole bez toho že by menej jedla alebo cvičila - teda ani jedna z nich. nebudem tu písať konkrétnu stránku je tam toho dosť......
Meizitang.....na chudnutie
Babywww.youtube.com, pozrite si to a nasledne pozrite reklamovanú stránku
Kilecko: nechápem, o čo ti ide ani prečo sa do toho staráš.. Je to každého osobná vec a nemám pocit, že teba sa toto nejak dotklo aby si sa stále vyjadrovala. Dovoľ mi podotknúť, že keď píšeš že si psychicky zdravá: neviem či niekoho takého môže napadnúť, že účinok po hodine má byť VIDITEĽNÝ a po druhé, tabletky nie sú o viere ale o účinkoch. Tak nás tu prestaň napádať a užívaj si svoju plnú peňaženku. Nemusíš druhým znepríjemňovať konverzáciu svojimi nevhodnými dotazmi.
A ešte jedno: prečo myslíš, že chudnutie nie je o fitku? Dobre, schudneš aj stravou bez pohybu, ale aká bude potom tvoja pokožka, asi nič moc, to upravíš jedine pohybom. A áno, boli by sme všetky chudé, keby existovali tabletky na chudnutie: Oni totiž existujú, je ich viac, ale tuční ľudia robia biznis, keby len tak predávajú tabletky na chudnutie, vieš koľko spoločností by tým prišlo o peniaze? Prečo myslíš že chvíľu predávajú účinne tabletky a potom ich pre niečo vždy stiahnu z trhu? Kvôli peniazom, na internete sa o tom veľa dočítaš.
Tak prosím, prispievaj tam, kde o tvoje dotazy stoja. Prajem príjemný deň.
A ešte volačo k tebe kilecko, mňa nezaujíma kolko máš ty v peňaženke, ja mám tiež v nej dosť a nechválim sa tým a čo sa týka toho,čo mám v hlave,tak do toho ťa nič.
kilecko,neurazaj,neni som podraždena,len nemam rada ak niekto hodnoti niečo do čoho ho nič neni. A ak nemáš k téme nič,bolo by dobré keby si sa zdržala akejkoľvek konverzácie na túto tému, skús písať do iného fóra
kilečko vieš čo nezapajaj sa do našej diskusie tu si píšeme len my čo sme si objednali tabletky nie sme zvedave na tvoj nazor
Malaanka ja vas nepoucujem ,som zdrava co sa tyka psychicky na tabletky neverim to by sme z nich boli vsetky chude a chudnutie nie je o fitku ,ale o stravovani .
A nehnevajte sa musela som sa zasmiat ucinok tabletky pravej uz po hodine co si bola na wc,jedine tak mozne...
Maja 67 vidim ,ze tabletky maju vedlajsie ucinky si nejak podrazdena ,mas pravdu ja mam plnu penazenku a hlavne nemam hlavu prazdnu ,aby som naletela internetovym smejdom.
takže teraz som kontrolovala tie moje tabletky mam dve balenia na jednom je datum spotreby do 21.2.2015 a na druhom 12.01.2014 su take makšie rozrezala som schvalne teraz jednu tabletku a je tam taka hustejšia gelova takutina ja ich jem 3 den čo ja viem mam pocit že som menej hladna uvidim neskor
malaanka a tvoje sú teda fake alebo originál?