Vie mi niekto prosim poradit? Na lokalite nezalezi.
Dakujem.
Hladam dobreho zubara v Bratislave
Pravdou je ze zubari si zrejme pacientov vyberaju. Nie je ich jednoducho zmenit. povedia si, preco by mali opravovat zuby po nejakom fuserovi. Cele je to o nicom, aj slobodna volba zmenit lekara. Zubari si robia co chcu, pytaju za osetrenie kolko chcu,od poistovni si tiez pytaju, za to co napisu a nik sa pravdivo nic nedozvie, Pobolieva ma tiez zub a zubar tam nic nevidi a to len preto lebo plomba, ktoru robil je este v zaruke. Vacsina plomb mi po nom nedrzi a robia sa pod nimi kazy. Niektori zubari si myslia ze pacient je taky hlupy, ze nevidi ake robia finty len aby zarobili a oni mudro vysvetlili. Pozeram si elektronicku kartu svojej poistovne a vidim za co, kedy a ako si uctuje. lenze poistovne nevedia kolko si uctuju zubari priamo od pacienta. A nikto z kompetentnych neurcil ziadne pravidla aby sa clovek necitil u zubara ako chudak, pokial nema plnu penazenku.
za mna co sa tyka zubarov tak sukromny. Vystriedala som asi troch statnych a vzdy som chodila domov s placom. Raz od bolesti, raz od toho ako lekar ku mne pristupoval. Nie je to lahke najst spravneho zubara, ale verim ze tebe sa to podari :-)
Ako že nie je ochotný ťa vziať? skúšal si naďalej štátnych či aj nejakých súkromných? verím tomu, že ak venuješ tomu trošku času urobíš si prehľad, kde aký zubár je a zavoláš tam a opýtaš sa tak určite niekoho nájdeš.
Preco som neodisiel? pretoze som dufal ze to je len nejake zle obdobie. Ze sa to popravi a bude dobre. Ale uz to prekracuje hranice. Ano k statnemu. Leko to mas pravdu, sice v BA nie je s nedostatkom zubarov problem ale nie kazdy je ochotny ta vziat :-/
leko ale pokiaľ sa bavíme o zubárovi v BA tak to by snáď nemal byť problém nájsť nejakého iného. Či? Len treba nájsť odhodlanie na zmenu. Ja som sa pol roka odhodlávala odísť k inému.
Niekedy je tazko zmenit zubara ked ich je v mensom meste malo. A ked navyse clovek chodi k takemu, po ktorom plomby vypadavaju a zubarko len inkasuje. A stažovat sa nie je kde, len plati a platit, nie je nad zdrave zuby.
prečo si od tvojto terajšieho zubára neodišiel už skôr? keď máš takéto problémy a on ti nepomáha tak treba hneď vyhľadať niekoho iného, kto ti dá zuby konečne na poriadok. To chodíš k štatnému zubárovi?
Ahojte mam problemy so zubami a uz nevladzem vyhadzovat peniaze do luftu a uspech ziadny. Zubar sa mi vzdy pospara v zuboch vezme peniaze, ale ziadne zlepsenie necitim. Bolesti neusupuju pokial si nedam nejaku tabletku. Uz som na nervy, neviete mi poradit kde by sa mi naozaj venovali a riesili moj problem??
a to je jedno hej, ci chcem ist k sukromnemu, ci k statnemu inemu, vzdy je ta preventivka potrebna. Za to, ze chcem k inej prejst sa aj nieco plati? alebo ako to funguje?
zalezi to aj od toho s cim tam ides, ci mas nejaky problem alebo len na preventivku a tak. :) ale samozrejme sa informuj ako to u daneho zubara chodi aby si vedela na com si.