Vie mi niekto prosim poradit? Na lokalite nezalezi.
Dakujem.
Hladam dobreho zubara v Bratislave
no neviem ako vy ale ja robim v Johnsone a kazdy den som v praci minimilane do 5-6pm... cize ocenujem ked niekto nema problem s terminom po 6pm... toboz uz v BA
gabrieeelka ono je to s chlapmi tak že pokiaľ raz idú k zubárovi a neosvedčí sa im tak potom tam už nejdú. Takže asi je viac menej jediná možnosť zmeniť zubára. To dokáže mnoho urobiť....
igork aj po ordinačných hodinách, keď potrebujem, keď sa dohodneme..nemala s tým doposiaľ nijaký problém..veď nechodím tam dennodenne :-) čo viem tak berie, lebo som sa pýtala že či by som aj chlapa mohla dotiahnuť ak to bude v mojich silách :-D
myslím že ešte berie nových pacientov, ja som začala k doktorke Baňasovej chodiť, keď som potrebovala akútne korunku urobiť na začiatku tohto roka. Keďže sme mali tento rok pár takých významných udalostí a chcela som mať pekný úsmev bez nejakých hmm dier alebo akoby som to nazvala tak som to musela začať riešiť čo najskôr a ona mi s tým pomohla. Mám korunku a ani niet vidieť že by to nebol môj zub..
Kiora ona ta vezme aj po ordinacnych hodinach? to je fajn, pretoze mne napriklad sa moc praca neda prisposobovat a ked chcem ist k lekarovi si to musim nadrobit tak toto by bolo ok, ze po praci by som tam isiel. Aj berie novych pacientov este?
Kiora ahoj tak to ozaj máme skoro rovnakých chlapov v tomto. Alebo všetci chlapi žeby boli rovnakí, čo sa zubov týka? môj teraz počas leta v priebehu mesiaca sa dvakrát sťažoval na bolesť zubov ale o zubárovi ani počuť. Neviem či tiež budeme musieť zmeniť lekára aby sa odhodlal alebo čo spraviť....
slizik keď sa nebudeš pýtať či ťa vezmú tak nikdy nenájdeš vhodného lekára pre teba. Musíš hľadať. Možno by nebolo na škodu sa informovať aj u tej zubárky kde Kiora písala že chodí..
gabrieeelka to je tým že naši chlapi si myslia že všetko zvládnu samy...neuvedomujú si že toto nie..môj tiež nebol, lebo k tej čo chodí ho nie a nie dostať lebo že to je sadistka..tak snáď sa mi podarí ho dokopať k tomu aby prešiel k tej mojej a začal chodiť aj na preventívne prehliadky
Ahoj Kiora ako čítam tvoj komentár, tak mám pocit, že máme rovnaký problém a to dokopať manžela ísť k zubárovi, že??? ten môj už dlhé roky u zubára nebol. Z času na čas sa na bolesť zubov sťažuje ale nikdy ho to neprinúti ísť k zubárovi a už neviem čo s ním.....
Igork ja som spoko s mojou zubárkou v Perle Ružinova... vyhovuje mi že nečakám v čakárni pretože si vždy bookneme aj viacej termínov do budúcna a keď mám prísť tak prídem a nečakám:) a tiež že je ochotná ma objednať aj po 16:00 kvôli práci... v tomto mi celkom vyhovuje predtým som bola u štátnej a to bola katastrofa... snáď za chvíľu k nej presvedčím aj manžela len ho musím k tomu dokopať :P
mariama ked ja by som bol radsej keby som dostal tipy na nejakych zubarov aby som nechodil po kazdej jednej ambulancii s prosikom ci by ma nemohli vziat. Rozumies mi aspon trosku?