Prosím vas som už zufala ,po 7 mesiacoch snaženia sa o babo sa nam stale nedari.Kazdy mesiac cakame a stale nic.Sme mladi,zdravi a nevieme kde je problem. Neviete o nejakych liekoch na plodnost,alebo niečo čo by pomohlo.Pekne dakujem.
Mne moja gyn.tiez tarala hluposti,ze to chce cas a po 2rokou snazenia som si vydupala odporucanie do centra asistovanej reprodukcie.u nas je chyba bohuzial u oboch,no najviac u mna.Mam uz 30 na krku a nemyslim,ze ze v tej dobe to bolá od lekarky dobra rada( to chce cas,to neaku dobu trva)blbos nech si da manzel urobyt spermiogram to je to najednoduchsie.
staci prist na noc ku mne.
Urob si deň otvorených dverí.:-)
na zaciatku mojho manželstva asi pred 22rokmi som z mojim manželom preživali niečo podobne,ja som nemohla otehotniet asi 2roky,doktor mi po vyšetreniach povedal že som relatívne v poriatku až na otočenu maternicu dozadu,ale na otehot. to vraj nieje problém.1,5roka sme sa trapili a výsledok žiadny.potom manželova mama povedala že manžel v15r prekonal mumz.lekar spravil vyš. 0,5roka bral vitamíny a teraz mam 3zdravé deti.nieje problém vždy len v jednom
Nič nznasilňujte, nechajte tomu volný priebeh. Niektoré páry potrebujú na to čas. A to čas, ktorý je potrebný na partnerské zosúladenie a to psych. a fyz. Niektoré páry na to potrebujú aj 2 roky.Čo je normálne. Telo ženy vie najlepšie ,kedy je pripravené na na túto záťaž. Radšej sa snažte jeden druhému spríjemniť každu spoločne stravenú minútu.
Skús si po milovaní dať pod zadok vankúš
a zostaň ležať tak aby spermie v tebe ostali čo najdlhšie.
Nikdy som nebrala HAK,ale..tiez som mala,broblem s vajecnikom,atd.Momentalne som v 10 tyzdi:-)snaha bola dva roky.Nechala som to na nahodu,a oplatilo sa.
Doporucujem,hlavne ziadny stres,skus sa dopovat Ceckom,vitaminom B,vela zeleninky,skus si precistit telo cajikom Gynastan,zihlavou,a skus aj kvapky Mastodynon.
Pocula som ze dietatko pride ked telo bude pripravene.(ja som si myslela ze prave teraz nemam ziadnu sancu a vidis,prislo to samo)
Drz sa
som velmi rada ze som objavila tuto temu, pred skoro 5 rokmi som vysadila antikoncepciu ktory som brala 4roky a hned do par dni som otehotnela.teraz uz mam stvorrocne dietatko od decembra neberiam antikoncepciu a od marca to skusame naplno.teraz sme sa vratili z dovolenky a dostala som menzes ktory mi meskal 2 tyzdne.super...mam trosku zvysenu stitnu zlazu takze problem moze byt aj v tom.hlavne ja viem ze sa netreba kvoli tomu stresovat, a neist sa milovat s tym ze teraz spravime babetko aj ked ho vsetci traja velmi velmi chceme.Drzim nam vsetkym palce, pozdravujem vsetky buduce mamicky
Ahojte,dakujem vam vsetkym za rady a budeme sa aj nadalej pokusat o drobceka a dufam ze to vyjde aj vam.Bola som u gynekologa a mam lavy vajecik zvacseny,mam tam viac folikul ako je normalne,mam si merat bazal.tepl. a o 3 mesiace na kontrolu.Poznate to niektora?Neviem ci som uz na tom zle,alebo este mam sancu.Nedal mi ziadne lieky,tak myslim,že to nieje tak zlé a da sa to vyliecit aj po case. Ahojte
predpokladam, ze si predtym ako ste sa zacali snazit mat babenko brala hormonalnu antikoncepciu. Ak si ju brala niekolko rokov, tak musis pocitat s tym, ze skor ako za 1 rok po vysadeni sa ti otehotniet nepodari. A este jedna rada - nesnazte sa mat babo za kazdu cenu, lebo vacsinou to prave preto nevyjde.
Ja by som skúsila podporiť organizmus prírodnými prípravkami.Osobne si myslím pokiaľ si fyzický zdravá aj ty a aj tvoj partner, je treba len trpezlivosť. Osobne ti môžem odporučiť Klíčkový olej vo vyšších dávkach a Qatro. Bližšie info nájdeš na -odkaz odstránený- Je sa treba skľudniť a príliš sa na to nesústrediť, lebo určite je to aj o psychike. Držím palce a len pokoj a kľud.