Prosím vas som už zufala ,po 7 mesiacoch snaženia sa o babo sa nam stale nedari.Kazdy mesiac cakame a stale nic.Sme mladi,zdravi a nevieme kde je problem. Neviete o nejakych liekoch na plodnost,alebo niečo čo by pomohlo.Pekne dakujem.
ak sa môžem vyjadriť k tejto téme,tak poviem len toľko:moja známa tiež nemohla otehotnieť.Ani umelé oplodnenia neboli k ničomu.Nakoniec jej gynekológ nasadil na pol roka HAK.Po vysadení HAK sa vajíčka doslova vzbúria a dozrieva ich niekoľko naraz,otehotnela 2 mesiace po vysadení HAK a má dvojičky!!Neviem,či to zaberie aj u teba ,ale za pokus by to možno aj stálo...
ahojte... mám veľmi super kamarátku,ktorá mala 3 roky problémy otehotnieť... večne brala ATB,chodili na testy,ale nič... skúste skočiť na stránku www.sanatoriumhelios.sk v Martine... sú vynikajúci odborníci... mimochodom v pondelok sa narodili mojej kamoške dvojčatká, vďaka ľuďom,ktorích trápia aj ženy, ktoré nemôžu otehotnieť... veľa šťastia
ahojte babenky .ak sa mozem s vami podelit tak : siesty rok sa snazime o babatko ,jedno uz mame ,no druhe sa nedari .-na gynde mi povedali ze sme obaja v poriadku .sme zufali.neviem co robit .opakovany sex na plno a stale nic :o((((((
a co mam povedat ja ,ked sa snazime o dietatko uz siesty rok :o( obaja sme v poriadku , mame uz jedno babo . chceme este a nepride a nepride :o(
Pre Sašku.Neviem ako dlho sa pokúšate o bábo,ale ak je to viac ako rok,odporučila by som Vám ísť k odbornému gynekologovi.Mal by Ťa tam poslať Tvoj gynekolog.Tam vyšetria Teba aj Tvojho partnera a poradia,čo´ďalej.Ja som to už všetko absolvovala,nie je to nič strašné a aspoň vieme na čom sme.Držím palce a kedˇ sa budeš chcieť na niečo spýtať,kľudne napíš.