Ako otehotnieť?

kikulka

ak sa môžem vyjadriť k tejto téme,tak poviem len toľko:moja známa tiež nemohla otehotnieť.Ani umelé oplodnenia neboli k ničomu.Nakoniec jej gynekológ nasadil na pol roka HAK.Po vysadení HAK sa vajíčka doslova vzbúria a dozrieva ich niekoľko naraz,otehotnela 2 mesiace po vysadení HAK a má dvojičky!!Neviem,či to zaberie aj u teba ,ale za pokus by to možno aj stálo...

veronika

Ahojte baby,mate niektora z vas,ktora sa tiez marne pokusate otehotniet skusenost z Clomhexalom? Nasadil mi ich moj gynekolog, v 5 DC mam zacat uzivat az do 9 DC a potom na krv. Pokusame sa rok o babo. Dakujem.

maťa

ahojte... mám veľmi super kamarátku,ktorá mala 3 roky problémy otehotnieť... večne brala ATB,chodili na testy,ale nič... skúste skočiť na stránku www.sanatoriumhelios.sk v Martine... sú vynikajúci odborníci... mimochodom v pondelok sa narodili mojej kamoške dvojčatká, vďaka ľuďom,ktorích trápia aj ženy, ktoré nemôžu otehotnieť... veľa šťastia

miminka

ahojte babenky .ak sa mozem s vami podelit tak : siesty rok sa snazime o babatko ,jedno uz mame ,no druhe sa nedari .-na gynde mi povedali ze sme obaja v poriadku .sme zufali.neviem co robit .opakovany sex na plno a stale nic :o((((((

miminkaaa

a co mam povedat ja ,ked sa snazime o dietatko uz siesty rok :o( obaja sme v poriadku , mame uz jedno babo . chceme este a nepride a nepride :o(

janula23

Pre Sašku.Neviem ako dlho sa pokúšate o bábo,ale ak je to viac ako rok,odporučila by som Vám ísť k odbornému gynekologovi.Mal by Ťa tam poslať Tvoj gynekolog.Tam vyšetria Teba aj Tvojho partnera a poradia,čo´ďalej.Ja som to už všetko absolvovala,nie je to nič strašné a aspoň vieme na čom sme.Držím palce a kedˇ sa budeš chcieť na niečo spýtať,kľudne napíš.

saška

s priatelom sa pokusame velmi dlho o dietatko ale nedari sa nam to. Som zufala co mam robit POMOZTE MI PROSIM!!!!!!!!!!!!!!

katika

ahojte...tiez som pocula ze na splodenie dietata je najlepsia dovolenka.dokonca niekedy lekary posielaju pary ktore nemozu pocat ku moru aby tam splodili dieta.ja sa tiez snazim otehotniet a nic...je to zdrvujuce a to sa s priatelom snazime len kratko. dufam ze sa to coskoro podari...